Neki dan sasjeko malu biljku sto sam imao, imala 3 glavne grane i nula sporednih grana (nerazvijene). Cvjetala je nekih mjesec i po u sjeni, bez sunca a zadnjih tjedana ispod krova u jakoj sjeni tako da nije pumpala vrhove, zemlja se nije mogla isusiti i nije bilo smisla patit ju vise tako da sam je sasjeko, otrimao i stavio susit. Bio sam joj i prije par tjedana sasjeko jednu granu (imala ih 4), osusio al nije imalo rad, smrdjelo je na slamu.
Sad evo osusilo se ovo "novo" i ima miris trave, limuna i nekog voca sta ja znam nesto slatko ko kauguma od lubenice. A takav i okus ima, doduse osjeti se malo i gorkog od lisca a i nije flushana niti bila zadnja 2 dana u mraku tak da ono...
Vrhovi su samo napola vrhovi, to je zapravo lisce i pistile sta ja znam.
Jedna grana je dala 3 grama suvog. :icon_smile:
Poduvo sam prvo pol grama, nikakav rad. Onda sam poduvo jos 2g i osjetio neku euforiju, koncentracija mi pala i tak. Bas sam nekak vesel. Nije placebo efekt, to me najvise raduje da je ta mala nikakava sva istresirana dala fine vrhove. Da je imala sunca i jos da je cvijetala koji tjedan, mislim da bi bila skunjara zesca hahaha.
AL nema veze, uglavnom, fino sam se naduvo, onak neki chill laganini a ima neki sativasti rad i tjera me da radim nesto bilo sto samo da nisam na mjestu.
I tak... sta ima kod vas?
Ja ne idem na tekme, ne svida mi se ta scena opcenito ali bilo bi prekrasno da je to kod nas normalno i da su klubovi OK i da idemo na svaku ili svaku drugu tekmu napuniti stadione i uzivati s prijateljima. Bez nereda, samo navijanje i uzivanjeeeee
A onda poslje tekme na hladnu pivicu komentirat tekmu i golove i suca i tako onako bas fino traallalalala
krepo mi upaljac