Pozdrav mentore,
trebam daljnje upute.
Moby Dick i Critical+ 2.0 danas 19. dan, White Widow 17. dan, automati. Sve je isto kao zadnji puta, rekao si da ništa ne mijenjam.
Temp 21-25°C, RH 45-60%, led na cca 35-40 cm, ista snaga bez diranja (malo preko pola, odokativna metoda količine svjetla, nemam i ne znam kako mjeriti).
Zalijevam svaki 3. dan 0,33 dcl + full Root svaka (1 litra vode na sve), ali mi se sada čini malo, zemlja je skroz suha, danas opet zalijevam, zato se javljam. Moby Dick već tjedan dana pruža miris, baš se osjeti fino.
MD: Baš nikakvih problema s njom. Mislio sam lst koristiti vezivanjem svakog vrha za posudu. Iskreno, nje se najviše bojim, vidio sam u dnevnicima koliko može izrasti i što napravi ako se ne pazi, 3 su biljke u boxu, a ostatak su indice.
(kad sam birao sjeme pazio sam na podjednake dane rasta, što sam posadio shvatio sam tek kad su bile već u zemlji
)
Pogledajte prilog 366546 Pogledajte prilog 366547 Pogledajte prilog 366548
Critical: Na jednom listu sam primijetio reakciju, nema drugih niti se širi, treća slika, vrh velikog lista. Stabljika je tijekom izrastanja išla ukoso iz zemlje van, okretanjem posude prema svjetlu sam ju pustio da nastavi. Zato što sam mislio s njom napraviti lst trening tako da apikalni vrh vučem uokolo po rubu pota, pa da vrh nema oštar lom kod vezanja kad naraste dovoljno. Ima li smisla ili filozofiram, kaj veliš?
Pogledajte prilog 366549 Pogledajte prilog 366550 Pogledajte prilog 366551
WW: Ona gubi boju, mlađa je 2 dana, nije to pokazivala u početku. Gledam dnevnike, vodiče, u glavi kaos... malo jaka zemlja ili cal-mag manjak?
Pogledajte prilog 366556 Pogledajte prilog 366557 Pogledajte prilog 366558
Pogledajte prilog 366562
BB All mix, automati, 19l fabric pot, Hesi linija, led lampa