I jedno i drugo ti je ok. Po meni kod mineralne hrane dobiješ puno brže punjenje u smislu hran edok kod organice treba pričekati koji dan.Pozdrav mentore, pitanje alga bloom ili terra bloom od plagrona, znam da je jedno organsko, a drugo mineralno al cijenim tvoje misljenje sta ti preferiras, zahvaljujem!
Daj sliku ali bi rekao da je voda problem. Nemoj još ništa za cvjetanje davat. Pre mala je. Razmisli o plantela list pa tek onda cvijet.Stavio sam 12/12....jedna mi savija listove sta bi moglo biti... od kad sam ih zalio i stavio u boks zemlja se bas teze susi nego napolju da nije to mozda...sledeci put idem sa manje vode... i krecem sa plantelom cvet posto nisam u mogucnosti za bio bizz trenutno koj i koristim..
Odlično to ide. Ja sam zadovoljan. Napravi kako si rekao s klopom. Led panel neka još ostane na 75 lako ga pojačašOj mentore. Prebacio sam na 12/12 jucer jer odlicno napreduju nakon lolija. Sutra ide prva klopa u cvjetanju. Mislio sam izbaciti B52,ostaviti GMBx4ml/L i krajem drugog tjedna ubaciti Bigbud i mozda Voodoojuice koji put dati. Sta ti velis? Evo slikica
Pogledajte prilog 365150
Pogledajte prilog 365151
Pogledajte prilog 365152
Pogledajte prilog 365153
Pogledajte prilog 365154
Pogledajte prilog 365155
Pogledajte prilog 365156
Prvi dojmovi o LED-u su izvrsni,moram priznati uz pribojavanje zbog svakojakih iskustava i prica. No u mom slucaju se pokazuje odlicno,nadam se u cvjetanju da ce nastaviti po gasu. Eh,htio sam te pitati sto s jačinom panela? Na 75% je bio u vege. Da li ga pojačati, smanjiti mozda? Ostaviti isto? Ako treba jos nesto javi,hvala ti i pozdrav svima.
Odlično, za sada je sve ok. I hrana i napredak. Neka tako ostane.Bok mentore,
javljam aktualno stanje.
Danas je 12. dan za critical i moby dick, a 10. dan za white widow. Sve tri su lijepo krenule, prije 2 dana su zalivene zadnji puta s 1L vode i full root, dakle svakoj 3,33 dcl vode, prije toga 2,50 dcl (voda i root), dajem u razmacima od 3 dana. Lampa je trenutno na 40cm, nisam dodavao jačinu, temp 22-26 °C, RH 50-65%, full pumpa, još nije unutra veliki box vent.
Pogledajte prilog 365239
BB Allmix, 3x automati, fabric pot 19l, Hesi linija, led lampa
Hm.. Prati pa poslikaj za koji dan. Ovo još nejde u ni jednom smjeru d a i mogao dati neku dijagnozu. Od roota nije sigurno.Poz Zelenko imam pitanje za tebe, pojavljiluju mi se ovakve flekice na jednoj ili dvema biljkama, da nije mozda od roota, zalivao sam ih 2-3x zaredom njime.
I na jednoj biljci vrh je skroz pao na drugu granu, jel da ga pricvrstim necim ili da ga ostavim, jel moze tako da se razvija?
(2 i 3 slika, glavni vrh je ovaj desno)
Pogledajte prilog 365282Pogledajte prilog 365283Pogledajte prilog 365284Pogledajte prilog 365285
Super izgleda pred sam kraj si ako imaš mogućnost ostavi još malo. Mrvicu ti fali da bude školski.Majstore jel moze pomoc? Prvi puta dogurao ajmo rec do kraja... Gledao sam za trihome i kakvi bi trebali biti za branje odnosno efekt koji ce biti... Ovo je najbolje sta sam uspjeo slikat.. Da li bi se ti odlucio na skidanje?
Pa super ide. Ako možeš još mrvu ostavi tj.. Koliko vrijeme dozvoli ali i da sada skineš nebi ti bilo žao. Drži koliko možeš tj koliko vrijeme dozvoli.Pozdrav mentore @Zelenko63 , evo i mojih, 2 komada. Mislim da će uskoro berba ili ?
Ako me posluži vrijeme i ne bude puno kiše, ali bude puno sunca, možda već za dva tjedna . Slikano je danas mobitelom s povećalom. Kako rastu vani - mirišuuu jako .
Pogledajte prilog 365352Hvala ti za odgovor i mišljenje .
Pogledajte prilog 365353
Pogledajte prilog 365354
Pogledajte prilog 365355
Pogledajte prilog 365356