OK, učini kako si rekaoHranio sam ju sad u nedjelju, gdje sam dao Bloom, sv i punu dozu power zymea. Iduće si mi rekao da stavim onda i tnt i onda zaboravim na njega.
Evo provjerio sad, sve zalivene u nedjelju, ali nisu sve još upile, zemlja je mokra. A što se tiče cvjetanja, 20.7. su stavljene na 12/12, s tim da su imali već preflover prije toga. Zato računam cvjetanje u cca i ovak bi rekao da su sad već 45 dana u cvjetanju. I da bi lagano trebale ići u završni dio. Jer po njihovom opisu, cvjetanje je od 55-65 dana za ove sorte.
Mislio sam ih hraniti sad kad se zemlja skroz osusi, to bi bilo sutra ili prekosutra.
Nabaci koju sliku da vidimo o čem se zapravo radi...Tenks zeleni. Tek za vikend mogu obic pa se nadam da se nece prosirit na ostale. Psmtr i gljivice. Imao sam ju i u boxu ove godine. Strava koje srece imam
Slobodno presadi i udri sa root nakon presadivanja.Oj Zelenko,banda je topirana prekjucer,temperature malo pale konacno 26C - 33C,vlaga 40-50%,Voodoojuice ide svako zalijevanje(svaki drugi dan zalijevam),razmisljam da ih vec prebacim u finalne potove(20l airpots)jer dosta brzo napreduju a tamo ce jos bolje,sto mislis?
Danas su 18.dan.Pogledajte prilog 360710
Pogledajte prilog 360711
Pogledajte prilog 360712
Pogledajte prilog 360713
Sve su otprl.tu negdje...
Procijeni pa javljaj sto s potovima,VJ tjeram i dalje a za klopu ti sam kreni kad vidis po njima . Hvala ti puno.
Pozdrav svima