OK, dobro izgleda. Kaj je bilo zadnje na meniju kad su klopale?Mentore, evo samo nabacujem sliku, istusirao sam ih ali vidim da mi ostalo još malo neopitroida na nekim listovima, što se tiče žutih listova, još ne vidim neki napredak, ali žutih ima još uvijek. Gornji listovi su dobri Pogledajte prilog 359832Pogledajte prilog 359833Pogledajte prilog 359834Pogledajte prilog 359835
Plan je isprati ih sad opet u subotu kad sam cijeli dan doma, pa da se malo brže prosuse na suncu i dat im punu dozu hrane, imaš kakve druge prijedloge ili upute?
OK, super to ide. Topiraj slobodno i sa voodo juice kreni odmah. To je za korijen dobra stavka. Za genetiku ne brini, preguraju svašta ali pazi da ne bude hermi... Sve u sve odlično.Oj mentore, mislio sam topati na idućem setu listova i da li da krenem s Voodoojuiceom?
Poceo im 3.tj. kad je plan krenuti s klopom?
Pogledajte prilog 360000
Ova u sredini malo frče lisce,a ona malo pozutjela je ostala na tome i krenula dalje normalno. Nesto je s listovima genetski shebano kako si i vidio na prošloj fotki i to ie sve nasreću za sada. Eto raport od danas pa javi jel jos stand by... pozdrav svima
Jel svako zalijevanje dajem VJ ili jednom tjedno. Javim se iza topanja pa vidimo daljeOK, dobro izgleda. Kaj je bilo zadnje na meniju kad su klopale?
OK, super to ide. Topiraj slobodno i sa voodo juice kreni odmah. To je za korijen dobra stavka. Za genetiku ne brini, preguraju svašta ali pazi da ne bude hermi... Sve u sve odlično.
Sve ovisi. Kakve planove imašPozdrav druze, planiram uskoro svoj prvi grow, pa me zanima koliko biljaka moze stati u prostoru 1,5x1,5m ? Hvala unapred na odgovoru. Poz
Minimalno jednom tjedno Topaj pa se cujemoJel svako zalijevanje dajem VJ ili jednom tjedno. Javim se iza topanja pa vidimo dalje
Prije 6 dana su dobile punu dozu blooma, fosfora, super vit I tnt u dvije i pol litre vode, kak sam ih tuširao, htio sam da malo povuku sad vodu i onda sutra dobiju opet punu dozu svega. I dao bi sad boost uz sve to.OK, dobro izgleda. Kaj je bilo zadnje na meniju kad su klopale?
OK, super to ide. Topiraj slobodno i sa voodo juice kreni odmah. To je za korijen dobra stavka. Za genetiku ne brini, preguraju svašta ali pazi da ne bude hermi... Sve u sve odlično.
Jbg gljivica je to. Jednom kad ude u biljku to je to... Ja bi ju maknuo...Pozz zeleni. Imam 4 klona WW u outu i jednog mi je napala fusarium gljivica. Sta da radim s njom? Bio sam jucer i odrezao sam tu jednu granu na kojoj sam primjetio dok na ostalima (za sad) nema. Ne znam dal da uklonim cijelu biljku ili ne. Jel se moze to prosirit na ostale. Na jednoj od biljaka mi se cini da je isto zahvacena jedna manja grana ali nisam jos 100% siguran. Panta je jednom u mentorskom rekao da kod fusariuma nema pomoci al ja se svejedno nadam da cu ju spasit jer je samo ta jedna (nadam se) grana zarazena i nju sam cijelu skinuo makar se tek negdje od polovice vidi da je zarazena.
Obavezno ubaci root u sljedećem zaljevanju. Tura zemlje uvijek može bit upitna no mislim da u tvom slučaju to nije problem. To je lišće koje dobiva najmanje svjetla tj gotovo nista i ono odumire. Dok je gornja krošnja dobro a je.. Ne bi trebao se brinuti. Fimal više ne bi.Pozdrav Zelenko, danas je 31 dan vege, zalivene su u petak po 1.2 vode i 4ml roota po litru
Razmak panela i biljaka od 40-50cm(razlika u visini izmedju dve biljke je i do 10cm)
Ubacio sam 4 pc kulera na panel i tako sam povecao vlagu sada je za 5-8% veca i temp za oko 2c manja
Temp danju 29-30 vlaga 50-55,nocu temp 27-28 vlaga 55-60
Poceo sam brinuti jer su donji listovi poceli dosta zutiti i opadati, uglavnom biljke izgledaju zdravo. Na jednoj biljci jedan-dva velika sredisnja lista imaju fleke i hrapava su na dodir kao da su izgorena ona me najvise brine, jel moze biti da je do zemlje jer je florabella nesto je u zadnje vreme dosta prozivaju?
Planiram sledece zalivanje za dan-dva sa 1.5l jel to okej? Da li je vreme da ubacim tnt i koliko se koristi dugo root i koje doze?
Odradio sam Fim i cini mi se. Da su pocele ponovo da rastu, da li smem i jos koliko puta da odradim fim?
OK, deal.Pozdrav mentore,
nakon uspješnog prvog growa krećemo u drugi.
Ovaj puta sa malo više toga.
U boxu se nalazi 4x LSD autoflower
I 1x Red poision autoflower
Planirao sam raditi scrOG
Potovi su 8l
jedna mi nije izašla, pričekat cu jos dan dva ako ne izađe stavljam novu.
Pogledajte prilog 360515Pogledajte prilog 360516Pogledajte prilog 360517
Mentore, imaš ideju, biljke i lišće samo gore postaje. Ali zanimljivo da su sve tri razlicite, a dobiju iste nutrijente. Jel možda samo genetika? Ili je pH vode što ne bi trebao biti slučaj zbog hesija
Pogledajte prilog 360586Pogledajte prilog 360587Pogledajte prilog 360588
Hranio sam ju sad u nedjelju, gdje sam dao Bloom, sv i punu dozu power zymea. Iduće si mi rekao da stavim onda i tnt i onda zaboravim na njega.Jbg gljivica je to. Jednom kad ude u biljku to je to... Ja bi ju maknuo...
Obavezno ubaci root u sljedećem zaljevanju. Tura zemlje uvijek može bit upitna no mislim da u tvom slučaju to nije problem. To je lišće koje dobiva najmanje svjetla tj gotovo nista i ono odumire. Dok je gornja krošnja dobro a je.. Ne bi trebao se brinuti. Fimal više ne bi.
OK, deal.
Podsjeti me pls koliko dugo cvjetaju?
I dali se zemlja osušila? Kad si mislio hraniti?
Evo provjerio sad, sve zalivene u nedjelju, ali nisu sve još upile, zemlja je mokra. A što se tiče cvjetanja, 20.7. su stavljene na 12/12, s tim da su imali već preflover prije toga. Zato računam cvjetanje u cca i ovak bi rekao da su sad već 45 dana u cvjetanju. I da bi lagano trebale ići u završni dio. Jer po njihovom opisu, cvjetanje je od 55-65 dana za ove sorte.Jbg gljivica je to. Jednom kad ude u biljku to je to... Ja bi ju maknuo...
Obavezno ubaci root u sljedećem zaljevanju. Tura zemlje uvijek može bit upitna no mislim da u tvom slučaju to nije problem. To je lišće koje dobiva najmanje svjetla tj gotovo nista i ono odumire. Dok je gornja krošnja dobro a je.. Ne bi trebao se brinuti. Fimal više ne bi.
OK, deal.
Podsjeti me pls koliko dugo cvjetaju?
I dali se zemlja osušila? Kad si mislio hraniti?