Pozdrav mentore, može mali prijedlog i pomoc. Trenutno je 30 dan kak su na 12/12, ukupno 90 dana života, bile 60 dana na vegi. Zalijevam ih hesi kompletom i zadnje vrijeme svaka 3 dana piju litru i pol vode. Već od početka sam komentirao kako se lišće žuti i opada, samo sto mi se čini da mi biljka malo previše gubi lišće, nisam ni morao raditi loli kak je krenula.
Pojavljuju se žute fleke već duže vrijeme pa sam i po tvojem naputku stavio i tnt dozu, pa kak se to dalje žutilo sam stavio opet TNT zbog udjela camg-a, kao i punu dozu blooma i pola doze kao fosfora. No nije se pokazao napredak, imaš li neki prijedlog što bi moglo biti? Temperature ne prelaze preko 30 stupnjeva, svjetlo je ispod 300w, a žute ionako samo više donji listovi nego gornji, a imaju ispuh od tt100 i još ventove koji pusu po njima i pale se svakih pola sata i pusu pola sata. Tak da ne bi trebao biti ni light burn, nit vind burn, niti valjda nedostatak calmaga. Zemlja je terramagma. A sorte su northern lights, chock kush i bubble gum od 00 seedsa, feminizirane.
Sve tri imaju iste simptome tako da pretpostavljam da im nešto nedostaje. Imaš prijedlog šta bi moglo biti i jel im mogu nekako brzo pomoć da ne gubim na urodu