Ojla, a gle to je prilično velika promjena
LED je dobra opcija, premda sam ja nekako uvijek za hps.
Kako god okreneš to je velik zahvat u konačnicni... mala soba ako me kontaš.. Stane dosta biljaka, sve ovisi kolike potove bus stavljao.
Dogovoreno.Stavit ću ti sliku iza 13h kad se ugasi sve jer ovako nećeš ništa skužiti od žutila
A jel ti to hraniš s nečime?Ovo je taj usporeni NL
Pogledajte prilog 307731
A ovo je za usporedbu... ove dvije lijevo je Soma i Afg.mass stavljene u isto vrijeme...
Pogledajte prilog 307724Pogledajte prilog 307726Pogledajte prilog 307723
Eto...neznam zašto je taj NL tako spor pa pliiz baci oko...
Dobro izgleda. Neka ostane za sada jos kak je koji dan.21. Dan - Mazar Extra, mentore i dalje se drzim pola case sipanje sta kazes? Jel okej ovo.
Pogledajte prilog 307742
A gle, ako je vani vlaga tolika nemres tu bas nis. I kod mene je 60 zbog kiše i to je tako.Pozdrav mentore, imas li koji savjet kako skinuti vlagu, trenutno 69% u boxu sa upaljenim svjetlom, sto sigurno mislim da je previse.
S obzirom na PK omjer, taj dio dajes u cvjetanju. Krenes zadnja 3-4tj.. Sve ovisi s čime inače uz hraniš... Nezmam kaj te muci... Sve inače pise na pakiranju kad je idealno davati.Pozdrav.
Da li bi bacio komentar, ako ga imaš, u https://www.vutra.org/threads/autoflower-i-pk-13-14.19635/ (i bilo ko s mišljenjem-iskustvom)
A jel ti to hraniš s nečime?
Ok a kakve su doze bile na 1 L vode i koliko često. Koliko točno su dugo u cvjetanju?Kažem ti, Plantella od početka kao i sve ostale. Sada sam prešao na Plagron pa ćemo vidjeti. Inače zdrava da nemože bit zdravija. Bojim se povećati dozu da je nebi spalio.
2 biljke da, i mislim da bi ta lampa mogla odradit posao.Pozdrav mentore Zelenko. Planiram da pocnem da se bavim ovim sportom u kojem si ti koliko mogu da vidim Jordan, pa imam jedno pitanje. Da li je po tvome misljenju optimalno gajiti 2 auto biljke u tentu 150 cm visine, 60 cm duzine, 60 cm sirine sa jednim Optic 1 XL COB LED 100W?
Doze su bile kako kaže proizvođač 7,5ml/1l i jednom tjedno mada sam ja i više puta. Svako treće zalijevanje. Sada ulazi u 7. tjedan cvjetanjaOk a kakve su doze bile na 1 L vode i koliko često. Koliko točno su dugo u cvjetanju?
Hvala mentoreOk, može. Budem bacio oko.