Moraš joj dat još vremena. Ovi oštećeni listovi se ne budu oporavili no poanta su ovi manji zeleni koji ce zamijenit te oštećene. Samo pomalo.Pozdrav, situacija nije bas najbolja nakon presadjivanja, dana dobila samo vodu. vlaga 50-65% temp 20-23
Pogledajte prilog 306903Pogledajte prilog 306904Pogledajte prilog 306905
Trenutno sam u muvingu, čim sjednem za komp ti napišem.Pozdrav mentore @Zelenko63 , ne znam da li me se secas ali pre smo se dopisivali i pomagao si mi oko odgovora za moj box jer tad sam bio bas pocetnik, mada i sad ne znam toliko oko svetla i ostalo. Naime, imam box od 100x100x200 i imam 600W HPS. Zbog medicinskih razloga za sestru potrebnan mi je veci prostor zbog uzgajanja medicinske konoplje za CBD. E sad imam vise novca nego ranije pa mi treba savet za sator od 300x150x200 velicine. Planirao sam da predjem na LED zbog toplote i veceg prinosa... Sad stvarno ne znam koja jacina mi treba i koliko LED mi treba za ovaj prostor... Gledao sam da li mi se isplati 2 sijalice od 1000W na tu velicinu (300x150x200 D/S/V) dok kupim balaste, reflektore izadje me oko 450eura samo za jednu sijalicu ( komplet ) tj oko 900e za 2000W ( 2x1000W HPS + 2 balasta od 1000W + 2 reflektora sa cooltube ) ili da uzmem Apollo 8 LED PANEL
takva 2 LED PANELA da li bi bila dovoljna za ovu gore navedenu povrsinu? ne bi morao da se brinem toliko oko toplote posto planiram ovo na prolece da sve napravim.
Takodje, sta mislis koliko biljki bi mogao da stavim u tu velicinu boxa? trenutno u ovaj moj ja stavim 2 samo.
Ok, slobodno napiši šta si kupio.
Trenutno sam u muvingu, čim sjednem za komp ti napišem.
Ojla, a gle to je prilično velika promjenaPozdrav mentore @Zelenko63 , ne znam da li me se secas ali pre smo se dopisivali i pomagao si mi oko odgovora za moj box jer tad sam bio bas pocetnik, mada i sad ne znam toliko oko svetla i ostalo. Naime, imam box od 100x100x200 i imam 600W HPS. Zbog medicinskih razloga za sestru potrebnan mi je veci prostor zbog uzgajanja medicinske konoplje za CBD. E sad imam vise novca nego ranije pa mi treba savet za sator od 300x150x200 velicine. Planirao sam da predjem na LED zbog toplote i veceg prinosa... Sad stvarno ne znam koja jacina mi treba i koliko LED mi treba za ovaj prostor... Gledao sam da li mi se isplati 2 sijalice od 1000W na tu velicinu (300x150x200 D/S/V) dok kupim balaste, reflektore izadje me oko 450eura samo za jednu sijalicu ( komplet ) tj oko 900e za 2000W ( 2x1000W HPS + 2 balasta od 1000W + 2 reflektora sa cooltube ) ili da uzmem Apollo 8 LED PANEL
takva 2 LED PANELA da li bi bila dovoljna za ovu gore navedenu povrsinu? ne bi morao da se brinem toliko oko toplote posto planiram ovo na prolece da sve napravim.
Takodje, sta mislis koliko biljki bi mogao da stavim u tu velicinu boxa? trenutno u ovaj moj ja stavim 2 samo.
Ajde ti taj ormar molim te poslikaj uživo da vidim kako to izgleda.BOKS ZA GAJENJE - Tehnicke osobine i kako ga napraviti
@Maslolegenda https://www.igrow.com.hr/shop/rasvjeta/ostala-oprema-rasvjeta/easy-grow-mylar-diamond-lightite-foil/ Ako ti ne odgovara, probaj ukucat "reflektirajuča Mylar folija" Nažalost, neznam za ovu foliju, koju si naveo. Iskreno, ni kako izgleda! :thumb: Ako je u pitanju ormar, bijela boja...www.vutra.org
ovdje ti je ugl. opisana moja situacija tj. kad sam tek krenuo mudrovat, da ne pisem ponovo. Uglavnom, te moje ideje od nekih sam odustao, neke smartam i dalje ok.
Na raspolaganju mi je u principu cijeli ormar, sastoji se od 2x ( 50 x 60 x 210) i kutnog dijela ( 120 x 60 x 210 ). Citavo je velik, a sad jos uvijek razmisljam kako najbolje to ukomponirati + dio mi mora ostat za neku robu jer nemam nigdje mjesta D:
Odlično, čestitam. Ukoliko šta zatreba tu samPozdrav mentore, pozdrav ekipa, javljam se sretna i vesela. 5 biljaka, 328g suhog, 39,5 ml ulja. Sutra dajem na testiranje iako nakon probe mogu reci da sam uspjela. Svakako se javim sa rezultatima, a sada malo slikica. Juhhuuu.... Zelenko, hvala do nebesa.
P.S. novi grow je vec pod lampom, 4 Master kush i 1 norh.lights. i za ovo cu trebati tvoju pomoc.
Pozdrav Mentore!naprvavit ču jedan up-date u mom dnevniku,jer mislim,da moram presađivat-imam sad zemlju(Blumenarde, perlita juče nabavio,i root juice(BB),)pogledaj u moj dnevnik,slikar ču i korenje,lepo se razvijaju....pozzMože dapače.
U svaki segment ormara možeš puknut jednu biljku. Slozit ventilaciju obavezno i pod jedno svjetlo. Hps, led... Za sta god da se odlucias.
Budem pogledao.Po
Pozdrav Mentore!naprvavit ču jedan up-date u mom dnevniku,jer mislim,da moram presađivat-imam sad zemlju(Blumenarde, perlita juče nabavio,i root juice(BB),)pogledaj u moj dnevnik,slikar ču i korenje,lepo se razvijaju....pozz