Ja sam uvijek za cobove. Znaci ovaj drugi.Sta mislis o ove dvije koja je bolja
Ma nikakav Co2, svježi zrak je dovoljno dobar tj. Najbolja moguća opcija.Hvala ti puno i reci mi molim te jos jednu stvar ako box ima konstantan dovod svezeg vazduha spolja da li trebam da razmisljam o dodavanju co2 ili je to sasvim dovoljno
Hm. Jedno pitanje, jesi li ti pročitao pravilnik foruma?Jesu mi dovoljna dva coba za ovaj box??ikoje bi ti svjetlo stavio za sebe kad bi radio ovaj box nas tri prijatelja krećemo sa prvim Indorom..hvala
Nije problem odgovorit, no nažalost kosi se s pravilnikom... Preveliki gabariti za osobnu uporabu a još spominjes i kompiće.. Tako da nemoj zamjerit.Hm..brate treba mi savjet bija sam reg vamo izgubija sam tel sve sifre sa njim pratija sam pun ***** vrimena...ako mos mozes ako ne hvala lipa..
Meni izgledaju savršeno zdravo. Mislim da nemaš razloga brinuti.@Zelenko63 evo ove moje tri, sve su shining sh od rqs, jedna je u zadnjih tjedan dana narasta duplo dok mi ove dvije nekako stagniraju, trenutno su u trecem tjednu cvatnje, u istim uvjetima i hranjene istom vodom i nutrientima. Dal da brinem??