Ne čitaš, odgovorio sam ti na stranici prije. Slikaj bez svjetla. S koliko vode zaljevaš i koliko često? Koja ti je temperatura?Mentore opet imam isti problem, zaljevam samo s vodom
Baca foxiće, a ovi dolje su krenuli bujat jer ocito dobivaju više svjetla. Ako je gotovo, nemas kaj razmišljat. Imas mikroskop?Pozdrav mentore! Treba mi savjet. Od 5 biljcica 4 su gotove i njih sam porezala, ali ova me zadnja skroz zbunjuje. Kako je ostala sama ovi donji civjetici su poceli tek sada jace bujati, srednja razina mi se cini zrela, ali vrh nikako jer kontinuirano nastavlja cvjetati, izbacuje nove pistile. I sada ne znam sto da radim. Bojim se da mi thc ne propadne, a to mi je za ulje izuzetno vazno. Molim te savjet.
Procitao sam sada nov sam na forumu pa ne znam kako sta funkcionise da li mozes da mi objasnis kako se dogovara mentorstvoOBAVEZNO PROČITATI PRIJE BILO KAKVE AKTIVNOSTI U OVOM PODFORUMU
Poštovani članovi foruma! Ovo je "Mentorski kutak" čiji je cilj prije svega pomoći svim ljudima koji trebaju pomoć na bilo kojem polju growanja cannabisa i općenito snalaženja na ovom divnom forumu, plan nam je približiti razne situacije, pitanja i odgovore cjelom forumu u vidu bolje...www.vutra.org