Ne, nisam spalio adapter je onda nebi radio niti jedan vent na njemu, takoder probao sam i s drugim, ali eto iz nekog razloga ventovi ne rade nakon 2. prespajanja, ne znam na koji nacin sam ih uspio sjebat al ok. Uzeo sam 2 nova venta od 14cm cije su specifikacije: Air Flow: 41.37 CFM ; Fan Speed: 900 RPM ± 10%. Znaci 2x 41,37 CFM = 2 x 70 cm3/h = 140 cm3/h sto bi trebalo po onim formulama biti okej za ispuh? Sad sam istestirao i temperatura je otisla do 34 stupnjeva (senzor je na 7/8cm od svjetla pokriven kartoncicom), cim otvorim vrata od boxa ona padne. Trenutno su 2x upuha pasivna od 8cm rupe (da povecam mozda rupe?) i 2 venta od 8cm koja puseju unutar boxa. Evo i slika.. imas jos kakvu ideju kako da poboljsam ovo? Imam jos 1 vent od 8cm koji mogu dodat nekamo. Vec sam izgubio sve zivce, jbg moja greska zbog temperature, fakat glupo od mene haha i sad ispadam nepripremljen za grow :/A da nisi mozda skurrio adapter.?
Sto se tice biljaka, jbg nisu bas bile u najboljim uvjetima ovih par dana, no jedna je izasla lijepo, skinuo sam joj ljuskicu s vrha, dok je druga vec 2 dana ovako da je ljuskica na zemlji. Prskam ih par puta dnevno cisto da im pomognem da lakse izadju.
E i da, sto se tice temperature.. ja sam probao onu metodu staviti ruku na zemlju pa kao ak me pece ruka znaci da nije ok.. meni je cist ok osjecaj na ruci, ne osjetim bas da bi me ista peklo svjetlo od gore na ovoj udaljenosti...
Prilozi
Poslednja izmena: