Čini mi se kao da ju nekaj muci no mislim da ce izdrzat do presadivanja.Zemlja je Substral Terra Osmocote. Planovi su mi trenutno da mi pokaze spol pa ili ide pod nož ili udaram dalje hh. Sto se tice listova ne vidim neku pretjeranu problematiku, osim sto sam jedan list malo pecnuo prije cca 7 dana jer mi je narasla tokom svijetla za 10 cm, taj pecnuti dio sam cvaknuo. Za pola sata bacim sliku bez lampi
Evo nekoliko slika nakon gašenja lampi.
I daj bog da bude cura.
Strpi se jos mrvicu Bit ces zadovoljan, radije skini granu ovo ostavi jos koji dan.Probao sam evo i demoliralo me haha Ne znam sta da radim? Kontao sam ostaviti jos 2 dana pa odsjeci ove vrhove sto mislim da su gotovi?
Pomalo druze. Kada izdaju van, slobodno nabaci sliku pa cemo dalje o zaljevanju. Itd. Takodjer i o dodatcima kaj se boostera tiče.hvala na prihvacenom mentorstvu i evo slika boxa. zarulje i grla su ucvrscene na letvice koje su ucvrscene vijcima na osb ploce tako da cu morat micati potove gore dolje.
odma da te pitam za pocetak je li sljedece ok. proklijale su fino, veceras ih stavljam u zemlju i pod svjetlo. s obzirom da se radi o velikim potovima od cca 11l, zalijem sa svega 0,2 litre vode pa ju piknem kojih 1cm u zemlju i prekrijem zemljom, prskam par puta dnevno dok ne izadju van.
kada sljedece zalijevam kada izadju van, brijem kroz neka 2 dana s cca 0,3-0,5 litre vode, te dodajem li odma sto od hesija? root, powerzyme, super vit? ako da, koliko cega. mislio sam drzati 18/6 tokom cijelog growa ako se slazes s obzirom da su automati. i na koliko bi udaljio rasvjetu s obzirom da je cfl u pitanju, pa da ne gubim lumene, nekih 5cm je ok?
I razmisli o nekoj varijaciji ispuha. Eventualno da dodas jos nesto D imas izmjenu zraka.
Da cca 5 do 10 cm bu ok udaljenost. Sve u svemu uredan box.