Opcija 1 ti je obična prigušnica i običan reflektor. Tebi če trebat cool tube jer dolaze toplija vremena. Dakle opcija 2. U tome kompletu ti je i filter tako da se ne brineš za mirise. Mirisat če ti samo na metar oko boxa. U toj konfiguraciji bi trebalo promjenit vent za ispuh. Mislim da je stotka preslaba trebalo bi stavit 125. . Od sjemena ti mogu preporučit one strainove koje sam več groval i znam da ljepo rastu. Uzmeš si Candy Kush expres od RQS( on ima ubrzano cvjetanje a biljka bude baš ljepa), ili honey cream, ili spacial queen, puprle queen... preporučio bih ti samo 1 strain, 4-6 biljaka ( ovisi sto zeliš dobit i kolko imaš vremena da ti vegetacija traje) moramo odlučit kako češ ih trenirat. Tegle nek budu 11l ili max 15 netreba vise od tog.
Gnojiva, hm... možeš i bio bizz taj komplet uzet. Za zemlju si se pripremio odlično. Trebaš još i ventilatore jedan veči ili 2 manja, i timer( analogni), i drzace za reflektor. Sad samo da ti stigne oprema i menke i mozemo poceti
E da sto se tiče mjernih instumenata uzmi si samo termohigro metara da si mozeš kontrolirat temp i vlagu. Ostalo nije potrebno. Ja osobno ne koristim nikakve mjerne instrumente. A ni tebi ko početniku ne preporučam igranje sa ph metrom. Ostavimo ph matar za neki drugi put
Super onda cu naruciti opciju 2 i vent. za ispuh 125.
Vremena imam ajmo reci podosta za sada a nadam se da ce tako i ostati
Mozda bi uzeo ove Purple Queen vidio sam da ima najviše THC pa ne znam koliko igra ulogu ipak bi volio da malo jace udara haha (i uzeo bi uz to par sjemenki za outdoor pa ako imas neku preporuku ili da odmah uzmem 10kom iste)Uzeo bi i menke sa ove stranice tako da mi prije dodu i da mi dode sve skupa da odmah startam haha
Uzeti cu 6 tegli od 11l i gnojivo biobizz
Ostalo cu sve nabaviti
Ili je bolje da menke narucim sa ove druge stranice ?