Dobar dan dobri ljudi!
37. DANA VEGETACIJE - 15. DAN CVJETANJA
Etogac, krenulo je cvjetanje u pravom smislu te riječi.
Izvadio sam ih van boxa da ih malo prošetam i poštucam. Skinuo sam donje grane koje se neće razvit, ali vjerojatno ću još jednom uletit sa nekom minimalnom korekturom. Svjetlo mi je na nekih 30ak centimetara od biljčica i vidim da im apsolutno ništa ne smeta pa ću ga tako držati i dalje. Jedino me jebe to što imam skoro sve različite strejnove u igri ovaj puta, pa mi ne olakšavaju zaljevanja, jer naravno ne upijaju sve istom brzinom vodu. No dobro, tu sam za njih svaki dan, pa nije bed, odradi se sve već nekako. Po pitanju zdravlja su i dalje fantastične i to je to! Guramo dalje punom parom!
Slimbe su dolje na raspolaganju svakom ko na njih hoće kliknut.
Temperatura: 22C - 27C
Vlaga: 50 - 60%
BioGrow - 0,75 ml/L
BioBloom - 1,75 ml/L
TopMax - 0,75 ml/L
CalMag - 0,4 ml/L
Slimbice:
Srdačno vas pozdravljam, te se gledamo i tipkamo idući ponedjeljak! Živili!
37. DANA VEGETACIJE - 15. DAN CVJETANJA
Etogac, krenulo je cvjetanje u pravom smislu te riječi.
Izvadio sam ih van boxa da ih malo prošetam i poštucam. Skinuo sam donje grane koje se neće razvit, ali vjerojatno ću još jednom uletit sa nekom minimalnom korekturom. Svjetlo mi je na nekih 30ak centimetara od biljčica i vidim da im apsolutno ništa ne smeta pa ću ga tako držati i dalje. Jedino me jebe to što imam skoro sve različite strejnove u igri ovaj puta, pa mi ne olakšavaju zaljevanja, jer naravno ne upijaju sve istom brzinom vodu. No dobro, tu sam za njih svaki dan, pa nije bed, odradi se sve već nekako. Po pitanju zdravlja su i dalje fantastične i to je to! Guramo dalje punom parom!
Slimbe su dolje na raspolaganju svakom ko na njih hoće kliknut.
Temperatura: 22C - 27C
Vlaga: 50 - 60%
BioGrow - 0,75 ml/L
BioBloom - 1,75 ml/L
TopMax - 0,75 ml/L
CalMag - 0,4 ml/L
Slimbice:
Srdačno vas pozdravljam, te se gledamo i tipkamo idući ponedjeljak! Živili!
Poslednja izmena: