Da busilicom ima ih masa doleOk. Nesto mi tu ne stima. Taj Bruce bi trebal pit barem 4 litre po zaljevanju i tako otprilike svaka 4 dana. Ovako ga nešto muči jer listovi su previše uvijeni ko da je prezaljevani. Rupe si izbusio na kantama?
Dao 5 ml na 2l prije tjedan dana jer sam brio da mu mozda tog faliHm. A kad si mu dao hesi phosphor? Il nisam dobro shvatio da si ga davao
Ja sam fenomen meni su prije 3 godine ljubice 2 metra preko noci presle u musku a pune bile dlacica dan i pol poslje sve sjeme vani na balkonu bile valjda ih neka oprasila izdaljineDao 5 ml na 2l prije tjedan dana jer sam brio da mu mozda tog fali
Ide pod tus, makar sad gledam glavni se vraca u visEto ti greške. Loše je reagirao na to i vidi sta se dešava. Prije tjedan dana jos nije krenuo u cvat a vec si dao puno fosfora i kalija.
Sto ti je činiti? Dobar flush zlata vrijedi. Flusaj ga sa jedno 60 litara vode. Pa ga ostavi da se skroz osusi. Bilo bi dobro da nabaviš melassu. Dobro bi mu došlo nakon flusha
Haha pardonAha to je to. Negdje sam preskočio da si palio grijanje s ventom. Bit ce one dobro. Odrezi taj spljen list bez beda
Malo si fulo temu
Ma i ovak sam svako malo kod njih osim kad sljakam ahahaha nije bedAj nesto je bolje. Cekaj da se isusi dobro pa ce ju melassa dic još. Neznam jel sam te pital dal imaš mellasu?i imaš ju?
Edit
Sad ceš imat 4 razlicita zaljevanja. Meni nema goreg.. a vidi ovu sto moli. Ta ce ti bit odlična