je u tome mentore jer sam ovih par stavio samo probno, sada kad dode ljepse vrijeme stavljam 50 komada...to radim CBD preko OPG-a... da cijelu sobu oblijepim folijom i pretvorim u box? A ako bi presadio u jos vece potove, necu imati mjesta za toliku kolicinu... ne bih im mogao pripremiti u te od 2l potove za prebaciti van?
Dobro je da je probno jer si uvidio da se ne može tako uzgajati pa makar i kratko trajalo. Za 50 komada bi ti trebao malo veći prostor ali ti ne treba cijela soba
Možeš ih sve u 2l potovi pripremiti. Ti potovi su otprilike 13x13cm, znači trebao bi ti prostor u koji bi išao 7x7 potove i moglo bi biti dovoljno 1x1m. Napravi sebi takav box sa šperpločom ili šta ti je pri ruci, improvizuj
Biljka br 1 slabije cveta, ali ima potencijala da se jos vrhovi lepo popune. Vidjet cemo kako ce se razvijati.
Biljke izgledaju zdravo.
Ne cvjeta slabije nego je drugačiji fenotip kod dama. Slabije cvjeta za mene znači nešto drugo, uglavnom kad je problem neki u pitanju.
Najbitnije su da su zdrave a napunit će se još, i te kako. Biljke su ti bomba
Na sledecoj slici se vide stare rane od kalolifera i ovaj svetlo zeleni list koji je jedini takav na ovoj biljci. Pretpostavljam da to nije problem?
Pa skloni ih drug i to je to, imaš lisne mase i više nego dovoljno a i neće se oporaviti.
Ja bih rekao da je to novi list (i peteljka) i da je to zbog toga. Sto ti kazes?
Ako je samo jedna nije problem nikakav, može biti da je malo pala ti temp ali ništa drugo sigurno nije
Sledeci put, kao sto si rekao, puna doza Plantele cvet onoj koja je danas dobila samo Slavol, i samo Slavol onoj biljci koja je danas dobila Plantelu cvet
Taj ritam zalijevanja nastavi za obadvije ali bih ja smanjio plantellu na 5ml/l sljedeća zalijevanja
Pozdrav mentore!
45 dana, juce zalivena sa 3l vode i slavol.
Falilo joj svijetla, pocrkale sijalice, juce 9 zamijenio.
Elit sijalice uzas, bas lose. Sad uzeo neke b-link , jeftinije ali mnogo bolje od elita.
Uglavnom ima 300w svijetla sada.
Eto samo da posaljem update, ako ima kakav savjet ili zamjerka kazi slobodno.
Riješio si i to je najbitnije, dama prelijepo izgleda i zdravo, nemam ti šta više za sada dodati, odlično
Danas mi 7 dana cvetanja!jel moguc lolipoping danas da mu uradim i opet za 10 dana?
Lolli radiš 10-ak dana poslije prebacivanja na 12/12, prije ne i onda možeš opet nakon 10 dana ponoviti
mentore.Nesto nije ok sa mojim curama ,opet lisce zuti donje.a i dosta su spustene ,i u ovoj desnoj ,dosta se listovi "sjaje" ?zalila sam jih u subotu kao sto ste rekli ,vec juce su bile dole spustene a probala sam i zemlju ,bila je jos uvjek vlazna?
Tvoje biljke su u suštini nakon trećeg dana spremne za zalijevati, ne trebaš čekati četvrti dan. I gledaj da ne ideš pune doze, idi na 2/3 doze. Jesi li Slavol možda nabavila? Davno sam ti već preporučio i sada bi dobro došao ali pretpostavljam da nisi dok nisi pisala. Za male novce puno dobijaš