To ti je taman za cvjetanje potrebno. Kako želiš, BioBizz je odlično gnjojivo
Poslednja izmena:
Ono što je sada bitno jeste da taj režim svjetla ostaje do kraja, nakon 10-og dana napravit ćeš loli/skinuti sve donje listove koji neće više ničemu služiti. Obavezno nastaviti zatezati grane/lst i držati ih na istoj visini. Prati sušenje potova i težinu, te tako i zalijevaj.obratim paznju sada ili u narednim danima?
Plantella list ide sve dok biljka ne procvjeta a to ćeš vidjeti po bijelim dlačicama/pistilama kako se budu pojavljivale na vrhovima.Kako da zalijem sledeci put, Slavol i Plantela cvet ili bez Plantele?
Drug, natopi papirne dvije salvete/ubrus, 2 tanjira i stavi sjemenke na jednu, drugom preklopi, to sve između tanjira, ako imaš plastičnu foliju pa ih umotaj i pusti ih 2-3 dana i izat će klica.Pozdrav mentore, nazalost nije prezivila operaciju koju sam joj prire
Plantella list ide još do pojave pistila sa slavolom. Sad idi punu dozu List i slavol.sad pokusati svaka 4 dana i pola doze plantele cvet svako drugo zaljevanje (ili svako?)
Jedno optimisticno pitanje za tebe, na osnovu tvog iskustva i ako sve bude bilo u redu, koliko mogu ocekivati suhog od ovih biljaka?
Plantellu ćemo po potrebi. Sada ideš punu dozu Plantelle list i slavola pa ćemo vidjeti poslije10 ml Slavola + 7, 5 ml plantele list
Obojica smo vjerovali u to, ja otvoreno a ti potajnoHvala ti što si verovao u nju kad ja nisam!
Trebala bi jer će ti poslije koristiti i jer je toping jednostavan trening i učinkovit. Radit ćeš oba treninga paralelnoMožeš odraditi toping već na glavnom vrhu, probaj ali ne zbog visine nego zbog prakse za naredna topiranja koja budeš radila