Vrhovi su sprženi, znači ideš dva puta slavol samo i za sljedeći put nabavi neku spravicu za vlagu i temp jer to treba biti pri ruci jer ovako ne znamo kolike su vrijednosti i samo se može nagađat. Par Eura nije puno a potrebno je.Pozz mentore, zalivanje sam obavio 2l vode 20ml plantela cvijet. Kao sto mozes na slici da vidis vrhovi lista suše, isto kao da stagnira.
Imaš odlično svjetlo a mimosa, ta mala dama, takav je strejn ali bit će ona isto velika, ne sumnjam. Trening si odradio i samo nastavi tako kao što sam ti napisao za zalijevanja i bit će čvokaMentore ev Fim sam im uradio i zatim lagani LST. Fim je samo trenutno uradjen na Gorilla ZKITTLEZ i Purple Queen.. za onu MIMOSA EVO nije mala iz nekog razloga u Dnevniku sam naso sliku od Strain dje stoji info da ona max 89 do 90cm raste indoor. Zato je nako ko kinez. A
Mentore zalio danas sa 800 ml + slavol. Ph 6, 5 - 6, 6.Zemlju zalijevaš samo kad je suha, na to sam mislio. Imaš dva različita strejna a to znači, kada bude komplet pot zaliven a biljke su ti skoro spremne već za to, mogućnost da se neće isto zemlja sušiti, ne mora biti ali može. Zato prije svakog zalijevanja, podigneš pot i ako je lagan zaliješ. A ako ne, sačekaš još jedan dan. To je jako bitno da kontrolišeš jer ne znači ako sada zalijevaš svakih 2-3 dana da će tako i dalje biti.
Biljke rastu normalno, lijepo i zdravo izgledaju. Još jednom daj 800ml sutra i onda idemo sa zalijevanjem komplet supstrata
Ima i drugih metoda, npr,. prst stavi u zemlju 2-3cm i provjeri da li je suho i onda ćeš znati.Tesko mi je na osnovu te tezine i kolicine od 800 ml. izvrsiti nekakvu procenu da li su za zaljevanje ili ne. Al dobro, pratiti cemo situaciju.
Dok voda iz pota ne procuri. Tako ćeš od sljedećeg puta zallijevati biljkeSto ti znaci "zaljevanje komplet supstrata"?
Nemam ja nikakav poseban plan, ti planiraš a zajedno prolazimo kroz grow. Moj je cilj da ti biljke budu zdrave i ja bih njih ostavio još u vege da dobiješ još koji vrh. Ali ako ti drugačije želiš iz nekoga razloga, reciNisam te nikad pitao kakav ti je plan s ovim biljkama?
I tebi drug izvinjenje, promaklo mi.Prije svega hvala na mentorstvu.
Od hesia imam supervit, tnt, bloom, phosphorus, boost. Do sada su dobile jednom 1/3 doze tnt-a, a super vit uglavnom svaki puta.
Strah me da ce amnesia prerast box ako ju uskoro ne flipam. Evo i slike pa da vidis o cemu se radi. DP ima puno manje sporednih grana ali je temeljit. I na koju visinu od kalica bi mi preporucio postaviti mrezu, biljke su sada visoke otprilile 25cm
Jel bila mokra pa si zalio sa manjom količinom? Ako je, pusti uvijek neka se zemlja osuši do kraja. To dodavanje samo može probleme stvoriti.zemlja bila jos malo mokra, a juce(u sredu) sam zalio aa 250 ml vode i 0.5 ml Roota.