Mentore, ima li topiranje veze sa zaljevanjem? Da li da topiram prije ili posle zaljevanja? Ili da zalijem prije ili poslije topiranja?
Šta daješ još osim trokomponentnog gnjojiva? Znam da si imao prvo Hesi pa si sada kupio Advanced NutrientsAdvenced Nutries Micro,Grow,Bloom, 1ml na 1l vode. Svjetlo na 18/4 prve sve nedelje bilo je 24/0.
Ništa ne zaostaje, biljka izgleda sasvim ok ali znaj da imaju strejnovi koji su jednostavno superiorni i brže se razvijaju nego drugi. Imao sam Gorilla Zkittles i ro je kod njega slučaj.MIMOSA EVO ponajvise zaostaje s rastom
Za ubuduće, staviš sjemenku na 1,5-2cm i dok izađe na površinu spadne opna. U slučaju da ostane, kao što ti se desilo, odmah skidaš opnu. Možeš 20 minuta prije biljku našpričati (ugašeno svjetlo mora biti) i onda pincetom ukloniš opnu.Od one dve menke jedna je izbacena nema od nje nista dok ova druga je izbila pre dva dana iz zemlje ali nikako da spadne semenka pa sam sinoc sam skinuo .
Dobro je i 40% ali uvijek možeš sa jednim mokrim peškirom povećati vlagu.sad je oko 40 %
Prati kako ti biljka reagira. Koliko vidim ne izdužuje se i trebalo bi da joj tako odgovara.Biljcica je udaljena 35 cm od panela nadam se da je to ok .
Samo špricanje prvih 10-ak dana. Dnevno je 2 puta špricaš sa po 50ml, s tim da treba i zemlju komplet špričati po cijeloj površini kako se na rubovima ne bi osušila i poslije probleme pravila.Planiram da je zalivam svaka 3 dana zasad po 100ml otprilike
Nepoznata zemlja može biti dobra ili loša, nekako nema sredine. Nadam se da će nas ova poslužiti. Super da ćeš za automatike uzimati provjerenu zemlju jer to prevenira dosta problema koji se mogu javiti.I da slikao sam ti zemlju
Jutros kupio slavol kad sa njim da krenem za 10,15dana ,planiram jednom nedeljno da ubacujem po sijalicu od 10w jel to ok po tebi ok?Za ubuduće, staviš sjemenku na 1,5-2cm i dok izađe na površinu spadne opna. U slučaju da ostane, kao što ti se desilo, odmah skidaš opnu. Možeš 20 minuta prije biljku našpričati (ugašeno svjetlo mora biti) i onda pincetom ukloniš opnu.
Dobro je i 40% ali uvijek možeš sa jednim mokrim peškirom povećati vlagu.
Prati kako ti biljka reagira. Koliko vidim ne izdužuje se i trebalo bi da joj tako odgovara.
Samo špricanje prvih 10-ak dana. Dnevno je 2 puta špricaš sa po 50ml, s tim da treba i zemlju komplet špričati po cijeloj površini kako se na rubovima ne bi osušila i poslije probleme pravila.
Nepoznata zemlja može biti dobra ili loša, nekako nema sredine. Nadam se da će nas ova poslužiti. Super da ćeš za automatike uzimati provjerenu zemlju jer to prevenira dosta problema koji se mogu javiti.
Jesi li uzeo Slavol?