ne necemo tako,posto vidim sad tek da si napisao da je dobila tek plantelu cvet dva puta samo,dok ja vezem malo tematiku,moj lapsus cek malo,idemo ovako:vodu daj sad sledeca dva puta da malo olaksamo biozu
sledece zalivanje voda samo 3,5l i onda nahnadno zalivanje 3,5l vode i 12ml plantele pa onda posle toga povecavamo vodu na 4l i dajemo 5ml plantele za vege i 5ml plantele za cvet,cisto da odrzimo nivo dusika biozi i stim dobijemo odredjeni balans u prihrani.Mozda ti deluje konfuzno ali ti si dobar grower brzo kapiras pa mislim da ti ovo nece biti problem da uradis,prepisi sve sta sam ti rekao tako ce ti lakse biti da popamtis a i imas neki uvid za sledeci grov,bioza je stvarno odlicna i treba iskoristiti taj potencijal takav sobzirom da je autos to moramo sad rasturiti pametno sa prehranom i napraviti jedno kontabilno cudoviste iz koje cemo izvuci maksimum,jedan od lepsih autosa u mom mentorskom trenutno i maksimalno se zato zalazem da to isteramo kako treba do kraja,sve da je i pecnemo malo sa prehranom ali necemo ima da bude u redu.E posle ovog rezima prehrane vezacemo dva puta za redom vodu i to onda ima da bude full po mojoj nekoj trenutnoj teoreckoj recepturi poznavajuci NPK plantele i samog mineralnog gnojiva.Drug ulepsao si mi kutak sa biozom i situacijom kod tebe u growu,jedan klasican primer skolskog uzgajanja sa veoma mrsavom prehranom u jeftinom smislu sa velikim pozitivnim efektom,sve zbog toga sto pratis instrukcije i trudis se oko svog uzgoja.Bravo sta reci vise..Od mene brate cista 5...