šta misliš da povećem vodu na 4l? Ako je 3.5l popila 4 dan, a stvarno nije iscurilo ništa, to što je malo navlažilo je zato što sam na jednom mjestu malo više dodo, kontam za 6 dana da će biti pravo žedna
da povecaj na 4l vode a nek bude sad zalivanje na 4 dan bas da vidimo kako ce ici,ja mislim da ce i 4l popiti ko od sale za 4 dan i stici da se supstrat osusi,isprobaj i javi mi obavezno dal se supstrat osusi za 4 dana ,odnosno budeli lak pot kad ga uzmes u ruke,ako nije lako mi produzimo na 5 dan zalivanje.
i za slucaj da ne nadjem, rekoh ti da imam fitofertov kalcijum samo, a za magnezijum cu da uzmem ono 10 40 10 sa dodatkom magnezijuma?
jel fitofertov kalcijum u tecnom onaj ili u granulatu,taj 10-40-10 nemoj da dajes jer neces snim nesto puno uraditi a toliko mag ima i u jjbloomu i b-52.
izgleda da taj mg nije nikome preterano bitan..
nije bitan mozda za neke povrtarske kulture ali za nas hobi i nase bioze i tekako bitan mineral.
dao im ful dozu jj blom, carboloada, bigbuda, b52, dve su bas ocajno izgledale, a
pa da gladne,zezamo se oko gnatova a zapustili smo prehranu.
I drzim ju na cca 70cm od panela zatezanjem.
nek bude na 70cm to je dovoljno,ovu samo razvlaci dobro sad.de mi napisi sta smo zadnje radili ovj sad sto je bohu ostala.
kad se osusi spremno je za curing pa sam tako otp i napravio. Jos uvijek ima onaj miris svjezeg, ali kontam da sad tek slijedi pravi citrusni i vocni miris koji je karakteristika ovog straina.
super si sve uradio u curingu,otvaraj samo cepove od tegle sad sledecih 14 dana svakodnevno po 10min i to je to.
@Veštac Ma izgurace ti ona do kraja, prskao ili ne. Isti slucaj bio i kod mene, identicno.
jeste cladius,on ima i ko ti jos jednu biozu zdravu totalno u boxu,ali je razlika izmedju tebe i njega sto ti imas obe bioze u cvatu a on ima drugu koja mu je u vegetaciji,mora da sanira spajdere da mu nepredju na ovu sto vegetira koja pokazuje jako dobre potencije da bude cudoviste,sto bi to zeznuli ako ne mora,nek tretira to i nek sanira kako treba.
A citam,neki kazu da ne mozes znati sta je dok ne udje u fazu cvetanja jel to isstina ili se samo tesim a nemam pojma,bas sam se skenjo sad....
muski pocne ranije da cveta,jbg brate imas jajana,zao mi je.
Bigi, de mi druze koju temu gdje ima objasnjen proces sušenja i zavrsne faze kad makaze nastupaju da rade.. Pretrazivao sam, al ne nadjoh nista..
Da se edukujem, blizi se najbolji dio growa..
SUŠENJE I "CURING" METODA Sušenje i "zaljecivanje" marihuane je proces je od tri koraka a ujedno i zadnji da bi mogli pušiti bez da oštecujemo previše naša pluca i da bi dobili bolji ukus naših uzgojenih budova. Sušenje Marihuane Sušenje marihuana plodova otprilike traje 2-6 tjedana a curanje...
www.vutra.org
Nakon mnogih problema, te ostanka bez skoro svih listova nakon obilnog zaljevanja bio plantellom-bio insekticid, djevojke su vec duze vremena u cvjetanju sto aktivno, sto pasivno :) Uglavnom radi se o zatvorenom balkonu sa 2-3 sata direktnog sunca, te nocima obasjanim javnom rasvjetom...
www.vutra.org
Sta cupanje i bacanje a jel to seme ne bi valjalo ako je ostavim.....
valjalo bi seme nego sta,mozes da je ostavis slobodno da lepo sazri,i kad provalis da je seme braon boje lepo uberes prosejes i imas svoje seme,i ako hoces da radis to seme iliti da sadis,posadis pre setve u male potove u 2l jedno 6-7 kom u svaki pot po 1 menku i stavis na neki led panel od 80w koji napravis od e27 siljalica i sacekas 3-4 nedelje da pokaze pol i onda koja je zenka posadis u outu i ona se sama vrati u revegetaciju,to recimo uradis u maj mesec a presadis u jun mesec,ili opalis indoor pa kad ti pokaze pol staviv rasvetu na 18-6 i pocenes da je vegetiras.