Jel se smirila rda, tj novi listovi koji izlaze su ok?ww je dobila po listovima nesto kao rdja
Temp je malko veca pa se sporije puni. Ovu sto si flusao pusti da se dobro osusi pa full hrana.joj nešto ne štima
Vent treba, a ormar nesmije biti otvoren, pogotovo dok biljka spavaju.vent za ispuh ako je ormar djelomicno otvoren
Nemas koristi od takvog topiranja, samo si probleme mozes stvoriti. Dok idu pistile biljke su u cvatu a u cvatu vise nema treniranja osim nekih sitnica.Smijem li raditi topping
Ok voda nek ti ostane kako je i dalje. Daj mi samo napisi zadnja 2-3 zalivanja da vidim ritam pa da ti dam za dalje.sam zalio sa 3l vode I supervit po tablici. Iscurela je puna tacna vode
Sto si zadnja 2-3 puta dao od prehrane. Djeluje malko gladna, i dok slikas slikaj bez tog svijetla da vidimo boju lisca tocnije.dali je to od prehrane ili
Kolega ti znas insam vise manje sve, zar ne?nadam se nije lock neki
Oko toga moras cekat bigija, ne razumijem se toliko dobro u sva ta gnojiva ko on, ali znaj da se vecina moze primjenit na cannabis, jer ipak on je korov. Ali naravno neka gnojiva namjenjena bas za cannabis ce odradit sigurno bolji posao. Razmisli o prelasku na neko brendirano ako ti je dostupno.imam dilemu
Istina nije mu nalik, ali poznavajuci ga snaslo ga brdo obaveza ili se nesto desilo ne daj boze. Kako bilo izvucice ce se on i javiti uskoro siguran sam.To sam malopre i ja gledao,ne liči na njega da se ne javi,
Sve ok kolegaOk,izvini učinilo mi se da pominjem automatike...
Hvala FatOne, poslednje zalivanje je islo 3l voda + supervit, pretposlednje 3l voda + supervit + bloom po tablici, pre toga samo voda 3l.Ok voda nek ti ostane kako je i dalje. Daj mi samo napisi zadnja 2-3 zalivanja da vidim ritam pa da ti dam za dalje.
Ubuduce dok zalijes vodu koja iscuri baci nakon 1h jer joj ne treba ako nemoze popit unutar sat vremena.
Sto si zadnja 2-3 puta dao od prehrane. Djeluje malko gladna, i dok slikas slikaj bez tog svijetla da vidimo boju lisca tocnije.
Pozdrav, zadnja 3zalivanja(Plantela List/cvijet i slavol to sam davao prema upustvima mentora). Od prošlog zalivanja je proslo 8dana mada su potovi vec lagani.
Dobra ideja, a znam za biljčice ali kao što si rekao nestrpljivost je vrag@Željaživota nije ti baš pametno da upoređuješ sa kolegom vuvu,kolko kapiram on ima neke automatike,a oni ne zavise od režima 12-12. Takođe ni sorte nisu iste,a ni pristup gowanju. Prvi ti je put pa nestrpljenje ubija,ali samo bez žurbe i na kraju ćeš videti plod vašeg truda,pa neka je i 10g tvoji su,a uz to si dobila i veliko iskustvo,ali tek prvo.... Samo nastavi tako pa da se organizujemo možda nekad da se negde svi sretnemo. Da razrednom starešini kupimo poklončić za kraj jedne sezone i početak druge.
Veliki pozdrav
Hvala FatOne. Odlozio sam zalivanje za sutra, nece joj skoditi, nek se dobro osusi zemlja. Sutra idemo sa vodom i supervitom, a ja ti javljam kako je proteklo zalivanje. Do tada cu ti iskopirati moju i Bigovu prepisku gde mozes videti sta je Big mislio za dalju prehranu, mozda ce ti znaciti da vidis sta I kako dalje. Ja se ne razumem previse pa bi mi znacila pomoc. Videces da je Big pominjao P+ a ja ne znam sta je to...I dalje ima jaku boju mozes dat jos jednom vodu, pa ukljucit klopu nazad, drugo zalivanje ako nista ne uscuri digni vodu za pola litre + 75% doze blooma, p zyme i supervit.
bas cu sesti danas da izucim gen tog strajn,posto sad kazes da si 20.05.prebacio na 12-12 sto znaci dokje ona uslau cvetanje toje oko 40 dana cveta sigurno,sto nije se zacuditi sto su braon pistili mozda ona ulazi popapirima pred kraj zivotnog veka,znas,mada ako je i tako onda bi moraladaima vece badove,zato ti kazem moram sesti i videti genetiku strajna da bi zakljucio sta je to prevladolo u njoj,jer ona jeste zdrava ali badovi su manji negoobicno za biljku koja 40 dana cvata,ne mora to nista da znaci ne moj brinuti ja ovo samo na glas razmisljam,javicu ti se do veceras bas kad malo izucim strajn i kad stignem da uporedim slike od momenta kad je biljka uslau cvat pa do danas.vuvuvuvu984 je napisao(la):
U pitanju je lost coast og, humboldt seed,
Pise par postova gore da je na zasluzenom odmoru i da ce nam iskusnije kolege dati neki savet kad budu imali vremena.Pozdrav dal irko mentora zna osobno, mozda covjeku treba kakva pomoc ovako niksd nije bilo da se ne javi