tu je indika mama inace a ulje pogotovo ili neki biomix koji sam ti vec rekao dva puta dnevno da cepas preventivno,to ce drzati u ravnotezi bar malo,bes je zajeban stvar pogotova ona impulsivna,samo dobra djida indika ulje i nema beda,ja zato kad ustanem pricao sam ti:na prazan stomak roknem kapsulu biomixa,kasiku jabukovog sirceta i kasiku meda sa 2dl vode svako jutro to mi je rutima vec 2 god unazad i vidim da ima efekta,stim da ne pusim gadnju to sam ti rekao isto,samo povremeno varim bas kad imam zaliha,obicno sve ide u ulje zbog bolesti koje imam i eto borim se tako,uravnotezena ishrana pre svega pozitivne misli i trening dva puta sedmicno i to samo trening snage radim.
Sta je "kaspula biomixa" ? I kakva je rezlika da li uneo THC/CBD vejpovanjem npr ili uljem u medicinske svrhe? Nije li konzumiranje ulja inferiornije u odnosu na vejpovanje cvetova iz razloga sto se na visokoj temperaturi vrv unistavaju/gube/menjaju svojstva i struktura odredjenih kanabinoida u procesu izrade tog ulja? Zelim samo da naucim Biggie