bioza podnosi sušu nego preveliku vlagu.
naravno,nista joj nece biti,a mozes zaliti i prehraniti kako sam ti napisao.
nadam se da se ne ljutis, trebao sam zaliti a tebe nije bilo.
ma nema beda,sve ok eto Fatone primogne,bukvalno danima nestignem da upalim komp,majstori puna kuca a rade do 19h pa dok ja posle sprremim za njima pravo se srucim u krevet a ustajem u 5h idem na posao,sad ce jos malo zavrsiti radovi pa cu biti tu svakodnevno ko i uvek,sad sam se razvukao ko zvaka.
Bigi, opet si me preskocio
nisam namerno verujmi,izvini,ali u hausu sam od renoviranja kuce ne mogu da izadjem na kraj sa majstorima a radim svaki dan u firmi,ludilo neko me zadesilo od obaveza,evo fatone ti je sve odgovorio kako treba sve sam procitao,samo malo molim za razumevanje da ispratim majstore i eto me opet tu u normali.
) sutra bi trebala ići prehrana sa homeogarden list (plan je 10ml) na 2.5l vode. S obzirom da imaju skoro mjesec dana da li da nastavljam sa vezivanjem i širenjem grana ili da ih odsad puštam?
moze 10ml na 2,5l vode ali ne vise,a od sledceg zalivanja povecaj vodu na 3l i sledeci put mi nabaci slike po dnevnom svetlu samo da vidim boju listova,savijaj i dalje naravno,trening mora da rokas.
drzat cu je jos sedmicu dana u ovom potu i ide u 12l
mozes vec da planiras do petka da je presadis baz se dosta razvila da se nemuci koren,samo presadjuj ti jer automacki ce piti i vise vode brze ce se razvijati.
,hessi start mi dolazi idući tjedan,evo slika i šta da radim sa ovom manjoj njoj nisan da slavol ..
kad stigne hesi obavezno mi javi,daj i ovoj maloj slavol slobodno 5ml bez problema.
Nažalost nisam ovo pročitao na vrijeme pa sam joj ipak dao melasu.
dobro nema veze,sad nista vise melasu do daljnjeg.
Da probam za iduće zalivanje namjestiti na 7,0 ili tako nešto?
ma jok,sve noramalno pusti ronooff,drzi ph na 6,5,tu se pobrkas pa pocnes da peglas vamo tamo i sjebes stvari,samo ti drzi ph kako treba i nema brige.
Zašto se listovi ovako uvrću? Temp i vlaga u boksu idealni, ventovi ne tuku direktno u biljku, svjetlo nije preblizu.
losa ti je cirkulacija,gustina lisca ispod biljke ti blokira zrak od dole,probaj da podignes panel za 10cm jos,ima neku toplutu koju utice na te listove da znas,zavisi i kako ti stoji merac temp.za sad podigni panel pa da vidimo a i cirkulacija zraka ti je losa to sigurno ti mogu reci.