ma da fali 2-3l al nemam vise ni trunkenapuni pot do vrha ako imas mogucnosti
ma da fali 2-3l al nemam vise ni trunkenapuni pot do vrha ako imas mogucnosti
Nista pusti jos danas i sutra tako, prekosutra pomaknes zicu za jedan kat vise i malo dotegnes, ali zasada je sve kako treba biti. Normalno je da se usprave, one se okrecu ka svijetlu i dizu vrhove prema svijetlu, samo nek ona malo ojaca pa nastavis dalje sa trenali danas su se vec ispravile, i sta sad?
Nista onda, prezivjet ce i tako nece im nista faliti.ma da fali 2-3l al nemam vise ni trunke
Kako da ti se ne zahvaljujem, ne da si od pomoci nego si objasnio, sto se kaze naklon do poda. Saljem sve po dogovoru, samo da se malo oporavi od zalivanja i pomeranja grana. Ujedno cu ti poslati i info o tome kako je primila zalivanje itd. Veliki pozdravnema na cemu da se zahvlajujes,meni je drago ako sam od pomici,slike obavezno posalji pa se dogovaramo onda o tacnom tajmingu za 12-12 i daljem prehranjivanju biljke.
ako imas dopuni ako ne nikom nista,sad ce one da ojacaju od lst treninga,jbg promakao mi tvoj post nekako izvini,znaci sad se glavni vod ispravio kako vidim,onda sacekas da poraste malo samo i onda taj vrh vuci u levu ili desnu stranu sve jedno bitno je da se potrudis da novi izdanci dobijaju svetlo,sto se tice zalivanja sad ide 5ml orgtrexa i 1,5l vode i nista vise,sobzirom da radis skank trebali bi u nedelju da topiramo biljku,tako da do nedelje prouci tematiku topiranja.ma da fali 2-3l al nemam vise ni trunke
kad dodajes P+ ne stelas vodu odnosno ph to gnojivo samo spusti ph i narikta na ph koji treba,znaci sad ces u buduce i kad dodadas plantelu i kad ides P+ neces stelovati ph,znaci samo kad ides cistu vodu stelaj ph na 6,5 i to je to,videcemo sad kako ce se odvijati situacija dalje,mozda si previse snizio ph pa je doslo do reakcije jer i p+ takodje snizava ph da znas.kad sam zalivao sa p+ isto sam kao do sad dodavao limunske kiseline, htedoh te pre zalivanja pitati al na kraju nisam, cisto da znas ako i to moze biti prob
Brate moj dragi ja ja sam u full u mentorskom, glavu jedva dizem od pisanja i odgovoranja,ne mogu da primim nikog do 15 juna dok malo ne rascistim guzvu i ne zavrsim par growowa od tekucih clanova,izvini jos jednom ako me razumes,probajte kod ostalih mentora to su takodje vele majstori ili da pocne grow pa da mi se javi tamo posle 15 juna,ranije ne mogu zaista nista.Bigi imas li mozda jos koje slobodno mjesto za mentorstvo za moje cure u outdooru?
ta infor.mi obavezno treba,vazi drug cujemo se kad stigne red.Ujedno cu ti poslati i info o tome kako je primila zalivanje itd.
guzva ti je opasna bas ali ako,bice tu hedovine dobre.Bigi,danas zalivanje. Zadnjadva su bila voda.
odlicno svetla nikad dosta u cvetanju,to je to bas se vidi razlika.dodao sam 2x15w E27 LED 2700k i mislim da će se to pokazati kao dobar potez, penetracija svjetla je sada neuporedivo bolja.
moze javi kad stigne pa ti kazem sta i kako da das,ne nzam dali si ispucao oba zalivanja koja sam ti napisao,ako nisi kad ih budes ispucao onda ides jedno zalivanje samo 3,5l vode sa regilisanim ph i nista vise i posle cemo rokati neki zesci ritam prehrane,sad jos nije tajming za udarnicko prehranjivanje odlicno izgleda rekao bih da joj nista ne hvali.upit ću melasu danas ili sutra, pa možemo i to uključiti nekad u idućim zalivanjima.
nikad nisam topirao, proucavao sam citajuci ovaj forum. zasto se skunk topira? Sutra cu zaliti svaku sa 1,5l+orgatex, ali nema me do utorka ujutro, pa da onda topiram? U koje doba, prije spavanja ili nakon?da radis skank trebali bi u nedelju da topiramo biljku,tako da do nedelje prouci tematiku topiranja.
cekaj,jel tebi to fotoperiodna biljka ili autos,da nisam ja nesto izbrkao.zasto se skunk topira?
nema veze daj ga opet pa cemo ga preskociti u sledecem zalivanju ako se salazes,ako je dobro sa 1,8l vode ok ako se mucis na sili da popije 2l onda batali ostajemo na 1,8 i to je to,vazi javi se veceras ja cu biti za kompom posle 21h i 30min.Slavol smo dali sa vodom,zadnje zalivanje.
normalka, foto.cekaj,jel tebi to fotoperiodna biljka ili autos,da nisam ja nesto izbrkao.
e pa dobro onda,radise topiranje da bi dobio vise novih grana,tako da ti lepo u utorak sat vremena pre nego se probudi biljke topiraj zadnji sprat,evo imas ovde u ovom vodicu bas lepo naslikano gde tacno rezes pa pogledaj.normalka, foto.
nismo se razumeli ocigledno,zato sam te pitao jeli su biljke fotoperiodne ili automatici,ako su automatici njih nikad ne preporucujem da se topiraju osim sto njima se radi zasci lst trening,dok ako su ti biljke fotoperiodne one se mogu topirati i pozlejno je jer imaju vise vremena da se oporave od stresa nego automatici koji imaju znatno kracu vegetaciju,nadam se da sam malo jasniji.vidim da inace ne preporucujes topiranje vec samo lst