trenutno sam na 100w pola toplo pola hladno, da li da pojačavam rasvjetu i u kojem smjeru.
ostavi na 100w,to je sad i vise nego dovoljno jos sigurno 2-3 sedmice neces morati uopste da pojacavas panel,pola toplo pola hadni spektar je sasvim ok za ovaj stadium,a de mi reci jel ti imas mogucnost da taj panel pojacas sa W ili sta nisam shavtio,za vegetaciju ti je donekle ok 100w eventualno u cvetanje pjacas na 150w i to je to za tvoje gabarite boxa i vise nego odlicno,trebao bih sad da podignes panle za jos 5cm da probamo da ih izduzimo malo i da u nedelju pocnes prvi lst trening da radis,koji je jako bitan kod autosa ,sto ga ranije pocnes vise ces grana imati kasnije u cvet,tako da sad ostavi da dominira plavi spektar ako si me to pitao a u cvetanje treba vise zuti spektar da dominira.
naprijed, bas su me obradovale danas, cak se i listovi lagano ispravljaju
pa priblizio si panela a druga stvar koren je poceo da se siri i dao si im onaj kick sto sad sve to ima uticija kad saberes.
Mix radim na 1l vode: SV (na 4L razume se) + Root 5ml + StartBooster 0,25ml + Regulator 0,15ml (Prvo stavljam taj startbooster i regulator onda ostatak.) + p+ 2ml nakon toga to podjelim na 2 djela.
sve je ok osim ovog zadnjem p+ 2ml e to je sad ne potrebno,znaci nece moci da ga usvoji jer dao si vec jednom 1ml po biljci i to je jos tu u supstratu da znas jer ne moze tako mlada biljka da to sve povuce od jedared jer nema razvijen korenski sistetm nego ce one po malo ga uzimati,ovo sve ostalo je ok stim sto kad ispucas ovo onda nahnadno zalivanje ides samo vodu+root,znaci nista start booste i regulator,snjima ides svako drugo zalivanje bez obzira sto breder kaze da moze svako zalivanje ali nije bas tako odmah da ti kazem,bar ne sad u ovom stadiumu,kad ih presadimo tada cemo probati nesto konkretnije.
znaci dao im juce pk u pola litre svakoj.Sutra ide zalivanje i hrana za cvetanje.
sa pk nemas potreba da zuris sad u ovom periodu jer jos nemaju tu pravu potrebu za PK,ok je prebentivno dati ali ne ucestalo,ovo prehranu za cvat to moras podrazumeva se je osnovni NPK mora ici kao regularan dio ishrane da se razumemo,ok su cure bas,mozda cak i da ides sad jednom full za cvet klopu a sledece zalivanje pola doze za cvet pa tek onda vodu cistu,jer vidim da su zdrave teorecki bi trebale da podnesu malo jaci ritam prehrane.