kriza na sve strane sad,zato su takve cene,ali neke,svoje je sladje,vredi cekati,malo se i ocistis i sve,posle ti lepse legne gandjicareko mi da mu kile sada ide prek 4k€).
kriza na sve strane sad,zato su takve cene,ali neke,svoje je sladje,vredi cekati,malo se i ocistis i sve,posle ti lepse legne gandjicareko mi da mu kile sada ide prek 4k€).
Nema do svojeg, nikako. Probao sam u 2 ili 3 navrata ulicarku sto bi me kolege pocastili i svaki put nebi ni osetio. Sad bi sigurno i to opalilo ali neka stekao sam strpljenje s proslim growovima. Jedino cu ovog svog albanca nazicat par menki jer mi je zelja tu ulicarku nabit u box, da vidim sto sam ja to pusio ali iz prve ruke. (On mi je uvjek nabavljao, i uvjek je ista bila)svoje je sladje,vredi cekati,malo se i ocistis i sve,posle ti lepse legne gandjica
e to je to,koje ono pitao juce bas za trening lst a da kolegaEvo slika za skolski LST
da vreme je,tajming je dobar,i to posto zalivas na 6-7 dan bilo dobro da sad ides dva puta za redom prehranu pa jednom vodu,sad ce imati vecu potrebu za prehranom jer ulazi u taj period kad se puni i sazreva a trihomi ti vec krenuli vidim.da li počinjemo sa p+ i boosterom?
skuzio, hvala. zbog njega sam i i sao na ovaj e27 panel. glavni krivac.e to je to,koje ono pitao juce bas za trening lst a da kolega
bubinho
pogledaj kako treba da savijes biljku kao primer kod kolege Fat0ne.
pa ne bih bilo lose makar u veci pot preko 10+ litara minimum,sto vise supstrata veca biljka,i ovako nisi punio potove do vrha pa tu ima oko 5l onda,ako si u mogucnosti hajde da ih presadimo ako ne ce da teramo tako.nego pot u kojem je ww ima 6,7 litara, hocemo to presadjivati?
planirao sam u veci pot ionakopa ne bih bilo lose makar u veci pot preko 10+ litara minimum,sto vise supstrata veca biljka,i ovako nisi punio potove do vrha pa tu ima oko 5l onda,ako si u mogucnosti hajde da ih presadimo ako ne ce da teramo tako.
Da ti jos malo zasecerim i ustedim. Ubuduce oko svjetla slobodno se obrati. Ovaj seller je provjeren i oprema koju prodaje je provjerena iz prve ruke. Tako da ako ces u buducnosti mjenjat ili pojacavat evo linkovi sa ledicama.glavni krivac.
Onda ne bih sad petljao nista sa melasom a trenutno ne mogu vise da izdvojim love za taj AN, mozda jedino tamo pred kraj growa ako ista znaci. E ovako sutra zalivanje, povecavamo vodu na 3,5l, sad dajemo p+, rekao si 7ml al povecana je voda pa ne znam da l to ostaje isto. Uglavnom slike cu postaviti veceras kad svetlo upalim pa ces mi reci tacno. Nego ja planiram jos 1 grow mozda max 2 sa ovim cfl pa da predjem na led ili hps i sad je tu dilema sta odabrati a znam da ti radis sa 250w hps i ja ne bih nista vise od toga pa me interesuje jel bih mogao leti box da ihladim sa onom 125tt turbinom?ma taj Hesi je mama,jako zahvalna paleta prehrana i tako jednostvana za koriscenje.,napisaces mi ovo sad:na koliko ti je lampa udaljena od vrhova,mozda da probamo za 5cm da spustimo da damo jos koji lumen vise,obavezno javi kad dodje hesi.
onda u sledecem zalivanju povecavamo vodu na 3,5l a za prehranu se dogovaramo kad budem video slike,sto se tice melase ona je ok,ali nejde cesto,onda bi ti ja preporucio ako ces davati secere biljci i pogurati je sa ugljenim hidrati onda to uradi na pravi nacin i nabavi carboload od AN,e to je prava stavra,a malo pakovanje od 250ml nesto oko 8-10e nisam siguran a imas tri grova,stim da snjim kreces od 4 nedelje cvata traja ce ti dugo,moze sa njim ici od pocetka cvetanja ali da bi ekonomisao malo a i ja sam primetio da nema neke potreba za dodatnom energijom i secerima pre 4 nedelje cvata,moze i melasa ali onda tu ide druga prica,nju das svega 3-4 puta za ceo cvata a nije bog zna sta iskoristiva u supstratu kao sto ide prica,zato je carboload prava stvar.
uzmi ph minus,treba ga imati pri ruci,plagrom je odlicna paleta prehrane,top topova.e sada gledam ph minus, da uzemem pola litre te tekucine za spustanje ph? jel plagrom ok?
ok onda.planirao sam u veci pot ionako
bolji rezultat ima kad se daje od pocetka cvetanja pa do kraj,ovako par zalivanjea pred kraj tu i tamo moze nesto da uradi,ali odlican preparat inace da ti kazem,bas se vidi po biljkama kako su energicne.mozda jedino tamo pred kraj growa ako ista znaci.
ostaje isto znaci,3,5l vode i p+,treba samo da ispratis koliko ti iscuri u tanjiric od tih 3,5l.povecavamo vodu na 3,5l, sad dajemo p+, rekao si 7ml al povecana je voda pa ne znam da l to ostaje isto.
mozes naravno da oladis bez problema,meni hladi 250w hyd dva obicna venta 10x10 220v a boks mi je 45x50x130,stim da za simulaciju vetra imam tri komada unutar boxa iste velicine i jacine znaci 10x10 220v,moze da 250w ne greje bas toliko da se razumemo,bude neki put vece temperatura ali to ne pravi problem,zato stavis rasvetu da ti radi preko noci a u najtoplijem delu dana tamo oko 12h do 18 bude iskljuceno svetlo a kad prebacim na 12-12 onda mi radi rasveta od 21h do 9h i nema beda.radis sa 250w hps i ja ne bih nista vise od toga pa me interesuje jel bih mogao leti box da ihladim sa onom 125tt turbinom?
pa ne bi trebao od vece kolicini vode da se tako uvijaju,pazi da ti neki unutarnji vent ne gura topao zrak na njih i da ti nije panel preblizu,iskuliraj sad ti sa sledecim zalivanjem idi cistu vodu samo sa regulisanjim ph,pa da vidimo,jbg mnogo toga rokas ti ja ne mogu da te ispratim sta kad dajes,osim sto sigurno ti mogu reci da dok su male ne treba njima mnogo toga sta,osim roota i vode sve ostalo imaju u supstratu.Malo su se uvili listovi zbog verovatno toga sto sam im dao malo vise vode.Ali nista strasno listovi izgledaju zdravo.Malo sad dizen temp da se brze osusi zemlja.
ok onda,sledeceg vikenda onda planiraj da za jos pola litre povecamo vodu,sad neka ovako jos.pot bude lagan ko perce tako da ne misliš da brzam sa zaljevanjem...
da jeste,ako si,i u sledecem zalivanju daj opet ali daj 7ml sobodno.dali je to cal? Kako sam jučer zaljevao ja sam na svoju ruku uz ono što si bio napisao stavio i 5ml cal-mag,
da minimum jos se bud nije zatvorio ima da pegla dobro jos.prognoza minimalno još 3 tjedan..
odlican je,kad ga osissamo bice jos bolji.ack (trenutno spava pa zato listovi mohavi)
ovaj kasni bas dobro,jel on uopste procvetao,ne mogu dobro da vidim pistile na njemu.Quick#2
to je idealno ono bas,i mozes da ohladis kako treba a i da razvijes biljku bez problema pa cak i dve mozes da stavis u tim gabaritima boxa.kontam da bude 60x60, to je neka ideala za 250w?
vazi nije problem,najavio si mi pa sad ja znam ,necu primati nove clanove uskoro sigurno dok se malo ne rascisti guzva,ovako kad neko kao ti zakaze unapred onda je to ok ja mogu da se planiram,sve cool.Planiram i sl grow sa tobom da odradim da znas ako ne bude guzve
jeste onda voda odnosno vlaga koja isparava iz supstrata,ali nemoj prinudno onda pojacavati da ti se supsrtat susi to vidis ubrzava isparenje i onda listovi odreaguju a 2l vode to nije nesto puno za ovaj stadijum i sigurno ce im biti dosta za 6-7 dana,tako da ne beri brigu sad samo prati proces da se sve odvija po planu.Sad bez zalivanja jedno 7 dana to je
ma evo odmah ti pisem,analizirao sam slike malo pa cemo ovako na dalje:Ništa eto kada uhvatiš onda vremena sam plan što čemo dalje s zaljevanjem.