onda nemas root jeli,imas tnt,bloom,p+ i malu bocu boostera jel tako.
6,5
uslikaj mi da vidim ceo box pa da razmilsim malo,mada ne velja ni pretrpavati box.
pa zato ti kazem ,ovde postavljaj slike,nisam pregledavo dnevnik jer nemam kad znas,mnogo posla imam a ovde kad mi ostanu slike ja onda mogu da proucavam situaciju svakodnevno i unapred mogu da spremim plan growa,druga stvar poceo sam da radim po smenama kasno dolazim kuci,vidis kad tek odgovaram totalno full sam zauzet ali uspevam svakodnevno da ulazim na blic,i onda kad ja imam slike ovde ja to polako proucavam sa mob na poslu a kad dodjem kuci odgovaram sa kompa jer lakse pisem.
nije sve u prinosu,moze se napraviti monstrumi ali za to treba prakse malo i zavisi od strajnova da su radodajke,druga stvar mnogo ti je bitno da je biljka zdrava pre svega jer treba terati 90 dana druze to nije lako bas i sve induvidualno,postavi mi slike zamolio bih te biljke i kazem ti sve ,sto se tice treninga i pocetak prvog potencijanog prehranjivanja,obicno ide g/w ako se ubodu uslovi dobri,ja licno ne isteram svaki put g/w a i nejurim kolicinu,ovo je hobi pre svega,ako hoces kolicinu onda brate opalis 1x1 box i 600w hyd rasvete i da vidis onda prinosa.
a de mi reci ta amnezija je foto jel da,i koliki finisni pot planiras za nju.