jesi mislio da je moglo drukcije da bude,samo se drzi uputa i ne brini nista frend,budi redovan na nastavi i da videces napredak uskoro,citaj moj kutak kad imas vremena redom svasta nesto tu ima ispisano,takodje na forumu imas svasta ,edukacija ti je osnovno i pola posla.
vodu sad povecavamo na 1,7l,jesi nabavio plantelu cvet ili neko drugu prahranu za cvetanje,bakterije takodje jesi nabavljo,odlicne su zivnule su do jaja,milo mi je bas,javljaj se redovno i nabavljas sta sam ti rekao sve,jos prosli put sam te napomenu da ona plantela univerzal nece raditi posao,a trebali bi jednu blagu dozicu kolope da ih roknemo za 7-10 dana da im damo gasa malo.
ili brate do zemlje ili do visokog ph,aj probaj prvo da snizis ph vode na 6,2 i da zalijes jednom sa o,5l vode,znaci one dok su male ne piju mnogo vode da znas,to precesto zalivanje zna da bude kobno,ja sam masu puta to pricao i pisao o tome ovde,ali eto da i tebe napomenem,ja bi pre rekao da ti je los ph vode da znas,koje onu bese zemlju si koristio,gde me napomeni.