- 28.11.2018
- 1.170
- 3.916
- 188
jeste,pravo pozicija,mozes tu da je topiras,bez broblema.molim te da bacis pogled da li je ovo pozicija za topiranje.
kao i od ostalih pernatih zivotinja ,pune N za vegetaciju moze ali umereno za cveta nje ne,sto sta planira.procitao sam da je super kao gnojivo od goluba(izmet od goluba),koje je tvoje mšljenje o tome?
ovde pitaj.Moze li pomoc,tu pitas ako imas problem neki oko uzgoja a vidim da si postovao kod Barbarose tako da nema potrebe za dva mentora a ja izmedju ostalog ne primam nove clanove do pre 15 juna,pozz
moze da probas,produzice ti se vegetacija,inace ja nisam pristalica topiranja autosa uopste,samo hard-cor lst i da vidis kako na raste velika biljka.Bigi sta mislis da supertopujem Sensi Amnesia auto?Dali mi neki predlog pa da te pitam .
cekaj brate jesi ti uradio lolipo kako smo se dogovorili,ja se nesacam da smo mi ikad pricali o defolizaciji pogotovo sad dok ti biljka baca bananice,o lolipopu smo pricali jos si ti poslao on dve crvene linije da ti ja kezem ispod koje da rezes,defolizacija je nesto drugo i ona se radi na kraju 5 nedelje koju ja ne preporucujem.treća je sedmica cvjetanja, jel mogu sad napravit defolijaciju?
Evo ga Big, odradio sinoc nisam mogao da cekam da ne gubim dan a i jer sam je dan pre zalivao, dobro je da je ok .jeste,pravo pozicija,mozes tu da je topiras,bez broblema.
Ma tip koji mi je prodao lampu, "kao" predamnom ju je otvorio i pokazao, tako da mislim da je bila koristena i to nezanam koliko. lampa je za grow i to bi trebalo raditi jedino ako nije pri kraju svog vijeka. U stvari uopce neznam kako cu znati da je lampa gotova, da je odradila svoje sate? Znas li ti?koji je to spektar tacno dali znas,moguce da je do svetla da znas nema pentraciju.
mozes da naravno,samo od lst ti zavisi koliko ces imati novih potencijonalnih grana,mozes i bez lst da odradis grow u svakom slucaju,to je jedna vrsta treninga samo da bi u sto kracem roku sto bolje razvio biljku izmedjuo stalog.buduce mogu da radim slabiji LST
ne znam zaista,znam da ima neke benefite u ljudckoj ishrani ali kako deluje za biljku stvarno nemam pojima,eto probaj pa nam javiBigi cuo sam za kvasac da je dobar za biljke,ima P ,Ca... i ima gljuvice koje su dobre za nas,
odlicno si uradi,sad ce tu krenuti dve ili 4 nove grane,uglavno odlicno pogodio si.Kako cemo za sledece zalivanje, ako sve bude kako treba trebalo bi da je zalijem u subotu?
odlicno cestitam na zavrsetku i radujem se novoj avanturi.Oj Bigi,šareni ormar je zavrsio i Durbanci su naglavačke
brate opasan arsenal prehrane imas,malo ti zavidim bas,slusaj odmah pocni sa lst treningom idi svako zalivanje root i planiraj da ih topiramo tamo sledeci vikend da znas da planiras,sa koliko vode ih zalivas i dali su ti ovo finisni potovi ili ih presadjujemo,kad topiras onda rokamo piranu,ne bih ti pisao odmah po vise zalivanja dok malo ne udjemo u stos zato cemo se cuti redje do topiranja prvog i posle moze po dva tri zalivanja unapred kad uhvatimo ritam,kod tebe nema beda ti si sad stari lav growa.4.tj. imaju,davao sam root do sada,nista vise.
Skroz desna uvija lisce na nacin kako sam vidio kod jedne biljke iz prošlih uzgoja(kao da se prelama od sredine lista prema kraju) koju nisam uspio spasiti jer je pocela žutjeti i otisla kvragu. Nadam se da nece i ova tako zavrsiti. Klopu sam zgotovio,eto pa mixaj
ne znam kako da je proverimo nema pojima,aj za pocetak spusti ti nju na 10cm od vrhova biljke pa da vidimo,clf moze blize da ide slobodno,da vidimo dali cemo dobiti na boji malo biljkama.U stvari uopce neznam kako cu znati da je lampa gotova, da je odradila svoje sate? Znas li ti?
malo imaju jaku boju,tako da ne smemo rizikovati da useremo motku sad a bas su lepo krenuli ovi autosi,slozices se,pa da se ne zbunis-nema veze sto smo im zadnji put davali vodu,znaci biljke uvek pratis to je bitno pa u skladu sa tim idemo sledece:Kako preporučaš dalje s prehranom?
sta se mora nije tesko,sve super,radujem se rezultatima,sve pet prijatelju.Bigi moro sam.Supertopo sam sve 3.
jesi mislio da je moglo drukcije da bude,samo se drzi uputa i ne brini nista frend,budi redovan na nastavi i da videces napredak uskoro,citaj moj kutak kad imas vremena redom svasta nesto tu ima ispisano,takodje na forumu imas svasta ,edukacija ti je osnovno i pola posla.Sto se tice biljki oporavile su se cak i napredovale,
ili brate do zemlje ili do visokog ph,aj probaj prvo da snizis ph vode na 6,2 i da zalijes jednom sa o,5l vode,znaci one dok su male ne piju mnogo vode da znas,to precesto zalivanje zna da bude kobno,ja sam masu puta to pricao i pisao o tome ovde,ali eto da i tebe napomenem,ja bi pre rekao da ti je los ph vode da znas,koje onu bese zemlju si koristio,gde me napomeni.evo imam problemcic pojavile su mi se zute mrlje na biljci iskreno mislim da je do zemlje, ph je 7/7.5, svicu san koristija samo jedan dan nakon toga su se pojavile mrlje, zaliva san ih jednom dnevno ujutro ali malo samo, tu i tamo bi priskocija dan, ugl zaliva bi ih kad bi vidija sa je zemlja dosta suha, listovi su dosta oslabili i pali, evo par slika