Na dubinu prsta je onako vlazno i pot je prilicno tezak,
Ali mene muci zalivanje ce mozda bit tek u nedjelju a dogovorili smo paljenje panela topiranje i tako to za ponedjeljak utorak. Reci sve kako smo dogovorili ili mjenjamo raspored svega?
Imam tu dosta preinaka u glavi zbog ovog sto se substrat nije posusio. Mozda dati jacu dozu roota i pripremit ih za topiranje u nedelju i topirat u ponedjeljak. Ali kad onda da pustim panel. Pomagaj menotre moj.
vidi sve ovo sto si naveo aludira da se sporije susi supstrat,sto znaci da moramo odgonetnuti za koji dan sve,visak vode i vlazan supstrat moze biti koban,nista ne rizukujemo,uradicecemo sledece:ako bude supstrat suv u nedelju zalivacemo u nedelju ako ne sve prebacujemo za ponedeljak tako jednostavno mora,bioze bolje podnose susu nego vlaznost i povodom toga moramo se i mi prilagoditi situaciji.Znaci ako bude suv supstrat u nedelju daces redovnu dozu rotta na 2l vode i u ponedeljak ces opet topirati sve grane koje mozes doslovno ako ne onda cemo to uraditi u ponedeljak a topirati u utorak,kapiras,bez obzira na sve ti palis full panel u ponedeljak i onda ce se i brze susiti supstrat.Posle tog topiranja odmah sledece zalivanje ukljucujemo tnt i to sa njim idemo jedno zalivanje full jednom pola doze pa tek onda cista voda,stim da se podrazumeva da root ide svako zalivanje,super viti naravno,power zum svako trece kao i cal-mag.Sta ti nebude jasno pitaj opet.
Imam i novost, kolega @Stanaccc ima viska e27 zarulja pa ce mi to poslat (Hvala jos jednom), ja sam odlucio napraviti box curi da moze i ona growat jer ju zanima, a ovako me samo ljubomorno gleda.
zarulje su kao i moje 9-10w. Jednu biozu ce radit. Visina koja bi bila minimum minimuma na te zarulje?
Bit ce 2 nova boxa, mali vege box i curi box
Menkice su tu, samo box fali to cu rijesit.
Stanac je legenda,jedan od jacis ledicara u homemedi izradi,ako stavis od 10w vise od 6-8 komada ti ne treba jer i to ce biti zeznuto na visini boha od 50cm jel teko bese,tu bi idealno bilo 10kom sijalica od 5-6w i radis mikro grow zezas se i polako,ovako na jacinu sijalice od 10w moras paziti na lajt burnove ali je izvodljivo stim da nejdes dugu vegetaciju ,mozda svega 3 nedelje i onda odmah da prebacis na 12-12.Jer u cvetu znaju da su u troduplaju,videces uskoro o cemu ti pricam.
Rad je sativa stajl, hehehe, lijepi lagani, raspoloženi, al to su ovi sa dna, manje zreli, bit će pravi smoke report.
Ovo što je ostalo sam zalio sa 1l vode + 7ml cvijeta. Nidam htio pretjerivat, lako je povećat. Panel sam naštimo na 55cm, pa ću pratit, ostavio sam 80w 2700k.
super izgledaju budovo,ovo ostalo ostavi makar jos 10 dana min,moga si da rokenes jacu dozu prehrane slobodno,ali bice i 7ml ok,mozda jos jednom kad bi ih prehranili onda bi bili top mada po boji listova vidim da ima dovoljno prehrane u sebi tako da i da ih pustis do kraja sad na cistoj vodi ima da sazri lepo,kazi mi sta kazu trihomi sad na tim malim budicima koji su ostali.
Bigi kisa pada. Dal da posipam neopermin sad ili sutra?
Rekao si samo jednom posipat i to je to?
posle kise jos jednom obavezno cim zasija prvi topli dan slobodno cepaj,i onda kad se osusi supstrat od kise odmah rokaj prehranu znaci boster i flover i idi jednom full preharanu pa jedno pola pa onda opet fuul pa pola pa cemo posle videti jednu turu vode ako nepadne opet kisa,samo se ti javljaj redovno i nema brige,lakse mi je od kad se javljas redovno u toku sam znas mogu ispravno da te posavetujem.
panel 400w znaci bit ce ukupno 1000w ima da se sunca pravoo haha
to volim da cujem,brate tu sam za sve sta treba,ima da napravimo od njega giga -mega monstruma,radicemo scrog verziju na mrezu samo pripremi veliki pot slobodno 30+litara i da vidis veselja.Jos cemo mi to i topirati,treba je presaditi u veci pot,hraniti dobro i da vidis cudoviste,ja mogu da se kladim da ce ona dati vise nego ove tri zajedno,videces,jer je koren razvijen do jaja,jos ako je presadimo u veci pot to ima cudo da ispadne,ako budes presadjivao u veci pot obavezno mi se javi da ti kazem kako pravilno da presadis kad je saksija veca posto je onsad u 6l potu jel tako bese.