a cek brate,jel su one u boxu sada ili napolje,u boxu su ako sam dobro razumio,vratio si ih na svetlo i rezim 12-12 tako bese,trebale bi u boxu da piju sporije odnosno sporije da se susi supstrat,vodu od sledeceg zalivanja povecaj na 2,5 daj full dozu rizo buust i flores5 a anhnadno zalivane pola doze bosta i pola doze flores pa tek onda trece zalivanje vodu i sve tako cemo u krug da probamo,samo nije mi jasno taj detealj jer vec smo razgovarali o tome znaci one su u boxu sad jel tako.Prgledaj da nemaju spidere isto.
e pa dobro onda.
ne fim je nesto sasvim drugo stari moj,to je kad samo podrezes listove novog sprata ti si uradio topiranje bas sto je dobro,tu idu sad 2 do 4 grane ako uspemo da izvedemo to ali 2 nove sigurno.
ja licno topiram ili 4 ili 5 sprat sve zavisi koliko je bioza razvijenja ali ne topiram nikad pre 4 sprata a najkasnije 5 sprat,i jedno i drugo nije lose,neki topiraju ranije ali meni je praksa pokazala da treba pustiti biozu da se malo vise razvije jer onda lakse preprodi stres bukvalno i ne oseti to rezanje i u 48h pocnu da krecu vec nove dve grane.Ja nisam pristalica preranog stresa bioze dok je mala jer to uspori razvoj na tren nista strasno ali jednostavno ja to ne praktikujem za mene je idealan top 4-5 sprat.
pa da sve opusteno,ja sam ti vec rekao zaboravio sam kako se zovu,sve je to normala bracki.
pa da ja znam da si ti pedantan i da nema mesta brigi
oko spidera i nekih drugih napasnika.
neka ih jos na tom rezimo pa cemo tamo smanjiti za 10 dana sad su na 20-4 jeli,sledece zalivanje hocu da probamo sa prvom ozbiljnom prehranom od pola doze tnt rekao sam ti vec ili smo vec dali podsetime molim te,u nekom sam raskoraku oko selidbe i svega sto mi se desava pa sam malo izasao iz ritma svega.
ranije ce one biti prebacene na 12-12,jer cemo sad krenuti sa tnt i sa povecanjem vode,one su sad na 1l vode jer tako,vec od narednog zalivanje povecaj na 1,5l,kad popune 70% boxa prebacujemo na 12-12,ja bi voleo da uspemo jos jednom da ih topiramo to bi bilo onda top-topova i dosta grana bi uspeli da izvucemo,cak dolazim do ideje da oko 10 septembra udarimo full panel radne snage da ih bas raskrupnamo bruka i tu bi onda oko 12-13 septembra uradili jos jedno tipiranje i onda da se oporave oko topa 7 dana i prebacili bi ih na 12-12,ali to je grubi neki plana,videcemo sta ce reci posle tnt davanja.
znam brate u kontekstu cega nisam ukapirao,de me podseti molim te.
Brate,NISU U BOXU,znaci vani su.
Danas sam napravio loli i zalijao s ful dozom i 2,5 vode. Prskat cu sa spidermitom navecer kad nece biti sunca. Iscurilo je kako si i rekao da mora,mislim da ce popit to nazad kroz par sati. Znaci
vani su i zalijao sam kako si rekao.
Navecer kacim slike i spricam.
Koliko cesto se mora spricati sa spidermitom??
Hvala