NIsta panel ne spominjes nakon zalivanja. Ostaje ista snaga? Ako da, moram smislit raspored da to bude jednako iznad obe saksije.
ne spominjem zato sto vidim da napreduju sasvim solidno na trenutnoj snazi,ali posto si me napomenuo upalicemo jos par komada cisto da ih bolje pokrijemo u svako slucaju cim ih presadimo,de me samo podseti od koliko je panel jacine i koliko bese one rade trenutno na 60w tako negde trenutno.
Nisam se duze javio,izvini. Nadam se da nisi preljut na mene.
ma sve ok bro,nego nisam u toku znas,dugo te nije bilo pa dok povezem stvari sad.Jako mi je konfuzno stanje,a sta bi sa onim critikalom puch,stani haze je bila u boksu na 18-6 pa si ti zbog viskoke temp to izbacio u out,pa je ona u outu pocela da cveta pa si je ti vratio u box na revegetiranje
,kako si me spetljo sad brate,cek,moras da napravis lep updejt sa slikama i jasnijim objasnjenjima,ne razumem sto si haze koja je bila u otu i pocela da cveta vratio box na revegetiranje,nista mi nije jasno
,ali zabavna situacija.Nista moras updejt sve uredno da napravis da se pokupim ja sad,jer kako se secam imao si i autose koji su propali pa si mesto njih roknuo critikal a haze je bio u boxu na cvetanje kako je zavrsio u out ja nemam pojima sad
Jučer zalivena sa 2L( 20ml home-vege), dvadesetak min trajalo i naknadno ostatak iz posude popila kroz sljedećih sat vremena. Evo i slika 24h nakon zalijevanja:
ja bi rekao da je vec malo promenila boju na zelenije i da joj je pasovalo,vodu cemo onda ostaviti na 2l do daljnjeg pa kad uradimo flus i koje zalivanje onda cemo povecati na 2,2l,reci cu ti ja kad.
kontam da će joj ovo fino doći doza full za vege
oce 100% videces
Također sljedećih dana ću uzeti melasu od šećerne trske, pa mogu i nju ubaciti u prehranu.
e da super mozes,podsetices me posle flusa kad se osusi dobro supstrat da ti kazem kad rokas melasu.
evo me bigi,malo je padala kiša al sitno nešto,evo slikica
super,javim ti dozu i doziranje kad ispucamo sad ovu prehranu za vege,lutke su prave.