.dobile li su prihranu po dogovru ukljucicemo mini dozu cal maga tako pada i zyma isto ako se slazes
slazem se odlicno,sad ide rokanje polagano cemo ih uvesti u pricu.
to je bitno.
uradio si loli pop boli glava,i opet videces za 2 nedelje ce sve novo izrasti osim sto ce razlika biti od zadnjeg growa sto ce biti veci cvetovi,sad se ona skoncentrise samo na bud a ujedno baci i po koji list ali posto je cvet vec formiran brze njega puni nego sto izrasta list i onda za dve nedelje dodje do normalnog balansa cveta i lisnate mase i taman kad stane sa rastom bud eskplodira,filozofija cista,taj lolipop kad se dobro uradi kao sad para vredi kao odlican trening,to je cudo ne vidjeno,meni je dugo trebalo da to shvatim jer sam morao sve sam da isprobavam petljam,hemijam ,ma sto cuda neka su me zadesila,ali je interesantno ja nikad nisam imao u indooru problema sa napasnicima,nikad-nikad,jesam u outu ali to ne racunam,ja sam oko te hemije tacnije oko pesticida naucio sve u out i u plastenicama sa povrtarskim kulturama,pa valjda se tu preko leta istraumiram pa kad udjem u indoor vodim racuna oko svega.Ej onaj kofer ti brutalan,ekstra ostava sa prehrambeni arsenal,ali u fullu si opremljen nema sta...
Zelim ih drzat sto blize optimalnim parametrima u svim stadijima.
ok ja to postujem,ako imas ideja i mogucnosti sto da ne,smisli nesto ili prosto kupis taj ovlazivac ako nije skup kao sto kazes i sam ja sam za sto da ne.
Ali zasada idemo sigurno bez ikakvih online funkcija.
to je bitna stvar da znas,nista online to ti je moj savet,moze sve drugo nesto da nabudjis i daljinsko paljenje ako mozes da smislis.
Ja volim tte homede izrade,ja sam u principu i bazirao moj kutak na tome,da za sto manje para se sklepa oprema i da radi posao odlican,ono cisto za svaciji djep jbg,nisu svi bas u mogucnosti da odvoje odredjene finasije za uzgoj a mozda bi growali ljudi.Meni je ovo cool sto ti radis vec sam ti rekao,dosta zanimljivih stvari si uradio,imas moju paznju nema sta.
Vozdra Bigi danas sam primjetio ovaj jedan list malo je bledunjav i skoro sam otpo. mislim da je normalno ili?.
to je list koji je bio u nizem delu biljke pa je otpao,hoce to tako biljka je izvukla sve iz njega i on se jedva drzao a pitanje dal je i dobijao svetla,ma sve je to u redu,ne moj da te to brine,mene brine kad ces neke slike da mi pustis celih bioza da vidi cica stari dokle si ti stigao,pusti ti taj jedan list sto ti otpao,slikaj celu biozu pa ti kazem stanje odmah.
isto sam tako primjetio par crvenih tacki na jednom
ja nemogu da vidim te crvene tackice,vidi ti pregledaj sve donje listove da se nisu paukovi naselili to mi prvo proveri ili uzmi mikroskop pogledaj te tackice sta su,ja ih zaista nevidim i zumirao sam i nista,ocaoravio sam brate stigle me godine jbg.De mi reci do kog kruga prehrane si stigao i gde smo tu u prici i sta ti je ostalo za dalje ono sto smo se dogovarali.Pazi hoce malo te tackice da handre i od loseg ph e sad da ne nagadjamo sto kazu ljudi jedna lasta ne cini proleca,ispregledaj prvo da nisu spideri pa ako nisu slikaj ti meni celu biozu da je ja snimim i onda mi zumiraj te tackice lepo bogati.
sinoć dobila 4.5l voda + 40ml slavol, malo je iscurilo, 1-2dl, brzo popila sve.
odlicno,ne povecavaj vise vodu,drzi do daljnjeg tu kolicinu vode.
Ovo je drugo zaredom bez hrane, sljedeće idem 30ml cvijeta na 4.5l vode. E sad, kontam da mi je to zadnje hranjenje.
dobro vidi ovako sad,da ti ja kazem sta ja vidim i koje je moje misljenje,bez zamerke.Imas ekstra zdravu biljku ali ono bas bas,ja sam ti to vec rekao vise puta jos ranije,stvarno lako je growati stobom izuzetno,nijedan peh nije bio ako mi se cini,jel tako.Sta ti hocu reci,ona jos moze da tera i ima potencijala verujmi,samo mala digresija i mala promena plana nece te puno izbaciti vremeski iz koloseka,ja bi brate posle tih 30ml za cvet dao jos jednom 15ml svega i onda ono normalno do kraja kako si planirao dva zalivanja to je 10 dana,odnosno 5 dana ce ti duze produziti grow ako se razumemo,plus sta bi jos uradio,znaci idemo da se ponovimo znaci sad roknes 30ml,pa onda 15ml,pa onda sledeca ide voda u koju razmutis 3 pune kasike meda na 4,5l vode i zadnje zalivanje cista voda i to kad se dobro osusi supstrat pustis to zadnje zalivanje da malo polegne listove i onda harvast,e to je za mene top-topova kao slag na torti,mozda previse trazim ali to joj fali tacno jos jedna doza prhrane sa kombinacijom hidrata kasnije ima da je useceri i napuni bud za 10 dana bruka ono zestoko.Razmisli vidi dal mozes da se uklopis u to jer ne treba se voditi poi papirima da to bude bas sve tacno,dok je biljka zdrava treba je cepatu u glavu bas zbog toga sto je kraj i tu se onda resavaju stvari,vidi sam pa mi javi.
Evo da potvrdimo zalijevanje sutra dok se probude.
3dl vode + 2ml roota.
odlicno,nahnadno zalivanje ides bez rota ali dodas na tih 0,3l power zum 1ml,sad iskuliramo sa rootom,ne znam jel sam ti reko -ne nisam ti imas i super vit jel tako bese,vidi uzmi 4l vode kani jednu kap i odvoj o,9l koliko ti treba da zalijes tri bioze,super vit ide od pocetka do kraja svako zalivanje ,jedino sto je on jak ekstrat aminokiselina pa se mesa jedna kap na 4l vode.
Danas su zivnule bas. izbacile po 4-6 novih listica od jutros do sada. Narasle u visinu kojih 1-2cm
lepe su ko lutke,samo nek rastu,tamo cemo na treci sprat kad se jos malo rasire u bokove da ih presadjujemo u finisne potove i kad udju u finisne potove odmah radimo lst,imam ja crtez pa ti pustim kako da vezes malu biozu,ne brini nista to je kod mene sve spremljeno kad dodje vreme ,idemo sad korak po korak.