Da, nekih 60cm, namjestan lampu po temperaturi, ako mi temp prelazi 28C onda udaljim lampu malo.Jel to ispod HPS 250 W? Koliko ti je udaljena lampa?
Da, nekih 60cm, namjestan lampu po temperaturi, ako mi temp prelazi 28C onda udaljim lampu malo.Jel to ispod HPS 250 W? Koliko ti je udaljena lampa?
Otvoreni su cijelo vrijeme svi, ventilator je na totalno sjebano pozici nisan uspija slikat bolje65 W mi ništa ne znači, ima neki naziv jel piše nešto na njemu? Uglavnom, za taj prostor ti treba recimo ventilator protoka 145 - 187 m³/h.
Spusti lampu barem na 30 cm, stavi ruku iznad biljke i zadrži par sekundi, ako tebe ne zapeče bit će i biljci ok. Ti prozori služe za upuh zraka i normalno moraju biti cijelo vrijeme otvoreni, barem jedan. Nisu ti valjda do sad bili zatvoreni cijelo vrijeme? Ne treba ti ventilator za upuh zraka, dovoljan je pasivan upuh (prozori). Ventilator ti treba jedino na ispuhu, koliko vidim tako i je kod tebe, ali koliko može povući taj ventilator?
To je to@Badi priblizija san lampu na cca 25 - 30 cm biljke izgledaju dobro, Wedding Gelatu je 7. dan u zemlji, Honey Creamovima je 3. dan. Na drugoj slici ovaj desni Honey Cream malo kasni za bratom, skuzija san u cemu je problem bija, kad san mu skida ljuskicu ostalo mi je malo i nije mu dalo da se otvori srica pa san skuzija na vrime zato stoji vako malo retardirano al popravit ce se on. Svaka je zalivena sa 1 dcl vode.
18 °C u vegetaciji nije baš idealno, ali još uvijek je ok...nek ti to bude donja granica, ne smije ići ispod toga.Temperatura po noci mi zna past na 18 stupnjeva to mi je malo zajeb al sve u svemu izgledaju u redu. Neman jos ventilator za mjesanje zraka :/
Odmah, to sve ide od samog početka...prati tablicu, naravno gnojiva još ne daješ.Zanima me kad da pocnem korisitit Hesi root complex, power Zyme i SuperVit?
Ha teško..recimo da odradiš kraću vegetaciju (30 - ak dana), prebačaj na 12/12 i ako računaš da će cvjetat minimalno 8 tjedana...završit će negdje 10.07., ali vrlo lako je moguće da će im trebati koji tjedan duže. Ali i to u slučaju da sve prođe bez greške.Cisto informativno planiram da mi do pocetka 7. miseca bude harvest, znaci nekih 2 ipo do 3 miseca max.
Aha pod gnojiva ne ubrajas zyme, root i supervit, dobro, iduce zaljevanje ubacujem to sve. Znaci koliko sam skuzija to stavljam svakih 24 sata po tablici, bacam se odma na potragu za ventom za mjesanje. A nista racunat cu onda od 20.7. Do 1.8. da bude kraj.To je to
18 °C u vegetaciji nije baš idealno, ali još uvijek je ok...nek ti to bude donja granica, ne smije ići ispod toga.
Ventilator za mješanje zraka je itekako bitan, nabavi ga što prije...osim što mješa zrak, sprječava akumuliranje topline u jednoj točki (tzv. hot spot), a samim time spustiti će i temperaturu za koji stupanj pa ćeš moći lampu spustiti još niže.
Odmah, to sve ide od samog početka...prati tablicu, naravno gnojiva još ne daješ.
Ha teško..recimo da odradiš kraću vegetaciju (30 - ak dana), prebačaj na 12/12 i ako računaš da će cvjetat minimalno 8 tjedana...završit će negdje 10.07., ali vrlo lako je moguće da će im trebati koji tjedan duže.
A i to samo u slučaju da je sve prošlo bez greške.