Nisam koristio tu zemlju, ali prema sastavu odgovara. Ne znam samo šta će ti ljuske od jaja, rađe dodaj perlit (10 - 20 %) a može i bez toga.
Terra Brill TYPical 5
• visoka sposobnost zadržavanja vode i puferski kapacitet pH vrijednosti zbog uravnoteženog smrznutog crnog treseta
• dobra kompaktna sposobnost i stabilna struktura
Ova biljčica "trči" za svjetlom, a uskoro će i ostale. Premalo svjetla imaju na raspolaganju. A kada ih presaditi van...ovisi na kojem si području, kakva je klima i to...kod mene je kontinentalna klima, prije početka 5. mj. ništa.
Terra Brill TYPical 5
• visoka sposobnost zadržavanja vode i puferski kapacitet pH vrijednosti zbog uravnoteženog smrznutog crnog treseta
• dobra kompaktna sposobnost i stabilna struktura
Sastav: 80 % bijeli treset 20 % crni treset Prihrana u g/m3: 1100 g NPK (uključujući elemente u tragovima) pH (H2O): 5.5 - 6.5 Struktura: Srednje fina pH-vrijednost (CaCl2): 5, 7 Sadržaj soli: 1, 0g/l Dušik, N: 150 mg/l Fosfor, P2O5: 110 mg/l 2 Potassium, K2O: 190 mg/l |
Ova biljčica "trči" za svjetlom, a uskoro će i ostale. Premalo svjetla imaju na raspolaganju. A kada ih presaditi van...ovisi na kojem si području, kakva je klima i to...kod mene je kontinentalna klima, prije početka 5. mj. ništa.
Poslednja izmena: