Hi friend,
I'm sorry for getting back to you so late.
Attached picture is the discount code, please feel free to check it and please enter this discount code when you pay.
As for the price on the picture, you need to use both our coupon and the platform discount code to reach the price on the picture.
Thank you and best wishes.
Elva
VIPARSPECTRA Customer Service
i tu probam staviti kod Projekt23 i dobim porukuGift cards, coupons, eBay Bucks
This code can't be applied to your order.
Može,samo ga iza na rupama,moraš ograničit na 120w,jer ovaj daje 300w i spalit če ti board!
Kad uzmeš drugi,možeš oba,samo ograničit na 240w,jer na oko ne možeš,prilagodi se kao kamera i otiči če ti previsoko wattaža!
Mada HLG driveri imaju rupe sa prednje strane
Pogledajte prilog 470580 i dimmer,pa ograničiš na rupama na 120w,a sa dimmerom dimaš tih 120w
Tvoj je neki kineski,jer na kraju mora imat slovo(način dimmamja) A,B, AB,tvoj ima kineska slova. Oslikaj ga i stisni google lense u fotografijama i prevest če ti text sa slike!
Mislim da se tvoj neda limitirat,jbga,oslikaj ga da se vidi što piše na njemu. Može biti cc ili cv ili nešto treče,ovako ti sve napamet pišem!
I teško če ti išta pogodit,ako ne znamo kakav je board,a to možeš vidjet koji xlg driver imaš...
Ne razumijem se baš u drajvere zato sam uletio da saznam šta i kako pohvatao sam s tim malo, znači da uzmem XLG150-H-AB i da sa njim udaram ok... Nisam dobio uz board već sam poručio board pa da nabavim i drajver dok nije došao, samo me zanima kako da nastelujem da je drajver na 120w kako da znam s tim da je na 120w a da ne spalim qb?Stari,ja bi ti pomogao,ali jedan driver je CC,drugi CV,jer kad mu piše voltaža(zadnja dva broja) ,taj je CV driver.....moraju ti se podudarat vrijednosti na boardu i driveru. Ne može svaki driver na svaki board....ovaj bez zadnja dva broja ti je CC....
Zašto misliš da če ti HLG driver na toliko malo watta,radit ikakvu razliku u svjetlu??
To da imaš od 600w,pa ajde hočeš najbolje,ali šta uzgajaš za časopis?
XLG driver je ok driver i ako si ga dobio sa boardom,a ne kužiš se u LED,što je očito, zašto buraz išta mjenjat?
Peri sa xlg,a vjeruj mi da razliku nečeš vidjet!
Jbš plan,kad takve dimenzije ne postoje....možda ima Secred jardin nešto takvoga,ali dimenzije su ti 120×60 ili 60×60,70....čisto da ne tražiš,osim ako ne namjeravaš nešto sam napravit!? Mada,materijal je toliko poskupio,da je box trenutno najjeftinije rješenje!u planu mi je uzeti box 140x70,