Naravno,shavcam.Samo ukazujem na te panele,a nakon toga je Hans za mene gotov sto se kupovine tice da napravi jos sto razlicitih panela.Jednom kad prodavac uspije zahebati,zahebati ce opet.Ja sam pricao o novim verzijama
Naravno,shavcam.Samo ukazujem na te panele,a nakon toga je Hans za mene gotov sto se kupovine tice da napravi jos sto razlicitih panela.Jednom kad prodavac uspije zahebati,zahebati ce opet.Ja sam pricao o novim verzijama
biće si me krivo quota ili nešto ne kužim?toje nmoguce kad nisu godinama na trzistu. tek pred koji mesec je iziso zadnji model, a onaj preje je mozda koju god u prodaji.
zasto te to interesuje? unutra su zadnje top model samsung ledice.
Q boardsi su vec 3 godine na trzistu ak ne i duze, samo jbga vecina ovde koristi hps/cmh ili cxb3590, i par pojedinaca hansa.. to je to..toje nmoguce kad nisu godinama na trzistu. tek pred koji mesec je iziso zadnji model, a onaj preje je mozda koju god u prodaji.
zasto te to interesuje? unutra su zadnje top model samsung ledice.
Imamo elektricara koji to rijesi u tren oka.I Hans se ponudio za popravakAli cak i to nije problem koliko slabina ledica,istrosenost nakon 2000,2 500 sati rada.Tu lezi problem.Mislim da su upravo te ledice unutar Hans panela.Cree.taj pokvareni hans bi ja popravio,
Hansa.
Dali znas nekog tko je prosao preko 3,4 growa sa tim panelima?Jer i Hans je super prvih 3 growa.Problem je brza istrosenost ledica unutar panela.Dali je to zbog przenja na maksimunu ili?Za Zeusa znam, da valja
Kad su stavljeni u prodaju nije se znalo za kvar.Otkrilo se nakon sto je zamjenjena rasvijeta.Sada vise nisu na prodaju.videl da prodajes kaj i tvoji poceli kakat?
Moze li meni u pp informacije hvalaaIsto ide drajver, ali drajver eno ga sada snizen na 15 eura sa 20.. Strip po komadu izadje 3,60e..
Poslat cu ti poslije pvt poruku sa svim linkovima i informacija i tutorijalima.. i sljep bi skontao..isto ne moras nista lemiti
Poz
Uzmi neku bolju verziju mars hidro panela, i iste rezultate dobijes kao i kod hansa od 180w...Sad nakon toliko godina kad sve slozim i zbrojim na papir hans mi je jos najgore svjetlo od svega sto sam imo,ne kazem da je sad lose ali nije nista bolji od recimo nekog kineza koji dodje tri puta jeftinije
vid panel je ok samo sto je za mene prevelika razlika u watima,kako mislis ustimati visinu? Jer 50w i 10-12w je ogormna razlika?
edit
i razlika je sto kinez radi i nakon 6-7 godina bez greske
Tebra, napisao sam 5 romana u ovoj temi o tome svemu, samo citaj unazad postove.. bez uvrede ali neda se mi ponavljat jedno te isto..Moze li meni u pp informacije hvalaa
nis ja vise ne slazem,imam slozene cxb i to cu malo duzi period furati. Ako krenem opet pratiti sta se dogadja u svijetu tehnologije onda tome nema kraja i djep je prazan pa se onda zapitas dali to sve ima smisla? Danas se samo pitam zasto tad nisam uzeo jos jedan zeleni panel i s tim vozio jos dan danas...Uzmes, diy panel napravis kao @Chilliman420