Znam...i kobajeal grijanje moras da ugradis,ex "pušnica" (kod nas slavonaca mjesto gdje susimo meso zimi)
To.sam i ja mislio, ako npr amd-ov proc od 125w na optimali drzi 50c a mjenjas tipa svaki god dana.....ipak je ovo "50"wata nema sta dirat,Pozdrav, kao i sa procesorom u pc-u mislim da nema potrebe mijenjati pastu često.
Napisao sam ti već bio putem privata, kada otvoriš sajt produkta xt zeusa, imas ispod odmah tabelu na koliko ampera rdi i koliko lumena daje..Planiram uzeti Zeus 308 xt panel i MeanWell adapter ELG-150-42A ( trebaju doci za 15-20 dana) pa me interesuje na koliko trebam podesiti adapter i koliko cu max. dobijati lumena.
Pozz
pa i ja tako mislim isto,gledo grow mouse istrazivao godinu dve i kupio tada sta je bilo najbolje po mom misljenju i najisplativije..isto su tada bili valjda ti zeus paneli ,northern grow hrono hromo ili kako se vec zovu ultra mega giga.. pozaboravljao sam vec..i gomila tih
Ja koristim COB ice i super sam zadovoljan, a onda sam otkrio BESTVA grow light 600w(real w 210w), naručio 4 komada. Sa carinom i dostavom, nije me ispalo ni 1000 kn po komadu. 3900 kn sam platio sve zajedno.
Biljke su od tada vrh! Ima opciju vege, bloom i oboje.
Jedan takav panel pokriva 2 biljke u ormaru 140*70*190cm. Zadnji grow sam stavio u jedan ormar COB i BESTVA i svakih tjedan dana im zamjenim mjesta.
Bio sam uvijek samo za HPS, ali LED tehnologija je otišla, toliko naprijed, da se može radit čuda.