ja bi narucio vise ali se cimam,posto oni vide cenu paketa, zar nije sumnjivo da mala obicna koverta ili mali paketic vrede 120 pa i vise eura?
na paketu ne pise prava cijena
ja bi narucio vise ali se cimam,posto oni vide cenu paketa, zar nije sumnjivo da mala obicna koverta ili mali paketic vrede 120 pa i vise eura?
Mislim da banke ne daju tačnu informaciju zašto ne može da se uradi transakcija, jer bi to ipak bilo neko odavanje informacija o korisniku. Već imaju jednu generičku poruku za sve moguće greške. Prvi put čujem za poruku "Cardholder Limit Exceeded" i proguglaj, nigde se ne spominje.Kada sam pokusao u nirvani da platim visa internet karticom pisalo mi je ''Cardholder Limit Exceeded''..imam euro devizni racun u komercijalnoj banci i 30 eura na racunu, a moram da platim 27, dakle sta bi moglo biti? Da li tih 30 eura na racunu nije dovoljno ili?
Kada sam pokusao u nirvani da platim visa internet karticom pisalo mi je ''Cardholder Limit Exceeded''..imam euro devizni racun u komercijalnoj banci i 30 eura na racunu, a moram da platim 27, dakle sta bi moglo biti? Da li tih 30 eura na racunu nije dovoljno ili?