Evo da i ja opišem svoje iskustvo (lose i dobro) jer su menke stigle danas.
Loše iskustvo:
RQS Bank
Narudžba 2.9.2015. god, Autoflower mix neki za 25 eura. Tražio sam stealth sa Track&Trace opcijom što mi je naplaćeno dodatnih 5€. Uredno
shipped isti dan preko DHL WeltPaket (što će se ispostaviti kardinalnom greškom). Znači, nije do same seedbanke već do DHLa i njegove isporuke za zemlje koje nisu u EU. Pretpostavljam da je kobna greška uzeti to Track&Trace, mada ne mogu garantovati da je to uzrok. Paket je promijenio 2 lokacije u Njemačkoj gdje je zapeo skoro 2 mjeseca i sad je tamo. Na upit DHLu početkom oktobra, koji btw. moraš biti genijalac da nađeš na stranici, dobio sam samo refresh lokacije u njemačkoj na dan 1.10.2015. Izbjegavajte DHL kako umijete i znate, RQS manje više OK ali minus što šalju preko neodgovornog DHLa. Nisam jedini kojem ovako zaglavi, možda i dođu nakon 3 mjeseca.
Dobro iskustvo:
Nirvana Shop
Narudžba 26.10.2015. Isti dan priprema paketa sa stealth opcijom što me koštalo 2 dolara/eura. Sutradan
shipped. 30.10.2015. u mom sandučetu samo dobio 5 AK 47 Auto Fem, i 10 gratis sjemenki (mysterioznog porijekla). Presretan. preporučujem nirvanu svima, idemo da growamo. Stealth taman kako treba da bude, obično pismo savrseno upakovano
p.s. Drago mi je da sajt reklamira pouzdane banke.
LP