Pozdrav maso
Ima li neko iskustva ili bilo kakvu informaciju vezanu za naručivanje semena iz Beča ?
Ima li neko iskustva ili bilo kakvu informaciju vezanu za naručivanje semena iz Beča ?
T&T ti dolazi na ruke i moras da potpises, dok standard gura postar u sanduce (bezbednije sto se zakona tice).
Neka me iskusniji isprave ako gresim..
Pozz ljudi,evo i mog prvog posta ovde! Ovako,juce sam postom poslao evrice u ''semen-grad'' pa javljam kako sam prosao. Ovde u posti su mi rekli da treba oko 7 dana da stigne na ostrvo,i otprilike jos toliko da stignu nazad... Btw u pitanju je Purple bud, resio sam malo da se bacim na indiku,stvarno je malo ima u SRB,bar ja tesko dolazim do nje... Anyway ,porucio sam onom najjeftinijom tarifom,da vidim kako ce sve to da prodje,jer nisam hteo za prvi put da rizikujem neku vecu sumu. Ovako i ako puknem 30 evrica,prezalicu... Nadam se da ce sve da bude ok,i da otvaram dnevnik
Vjeruj mi u stanju su čekati u grmlju 7 dana dok ne dođe netko na sajt. Ne pitaj kako znam. 5 dana ispred pošte im dođe kao godišnji odmor.E sad, da te tamo ceka neko 5 dana po celi dan, nesto ne verujem.
Vjeruj mi u stanju su čekati u grmlju 7 dana dok ne dođe netko na sajt. Ne pitaj kako znam. 5 dana ispred pošte im dođe kao godišnji odmor.