evo meni stigle danas s ori...al se..i se.d com..ny
narucio 5 komada fem, nl, dobio na poklon jos 5 komada fem, afghan kush i 1 fem, fruity chronic juice
Naruceno prosli pon, lova stigla kod njih u petak, stiglo danas
E ovako,neke novosti: danas su me obavestili da im je stigla porudzbina i lova,i poslace mi uskoro. Znaci blizu 2 nedelje je trebalo da stigne pisamce do ostrva,ali bitno da je stiglo e sad jos samo posiljka da stigne bezbedno nazad.... Javljam sta bude!Pozz ljudi,evo i mog prvog posta ovde! Ovako,juce sam postom poslao evrice u ''semen-grad'' pa javljam kako sam prosao. Ovde u posti su mi rekli da treba oko 7 dana da stigne na ostrvo,i otprilike jos toliko da stignu nazad... Btw u pitanju je Purple bud, resio sam malo da se bacim na indiku,stvarno je malo ima u SRB,bar ja tesko dolazim do nje... Anyway ,porucio sam onom najjeftinijom tarifom,da vidim kako ce sve to da prodje,jer nisam hteo za prvi put da rizikujem neku vecu sumu. Ovako i ako puknem 30 evrica,prezalicu... Nadam se da ce sve da bude ok,i da otvaram dnevnik
Odgovora necu dobit jel nema niko razuman da pomogne! svi kazu nadji ovo ono a ja prvi put usao na ovaj sajt! mogu jednostavno da objasne!Kad naidjes na sjemenke u nekoj vutri,uzmi ih,i zasadi ih....ako je suditi prema prvoj poruci nijesi ti trenutno za kupovinu...to bi bilo fatalno i po sjemenke i po tvoj novcanik. Citaj sve redom, ali ti bi hljeba preko pogace koliko ja vidim
Stiv,clan od danas.....mnogo sumnjivo,tacno sumnjam ko bi mogao biti Odgovora dobit neces na ovaj nacin
Citacuprave godine, uzivaj. i citaj malo vise
nemoj citirati poruku kada odgovaras prvi posle nje