kako si trazio narudzbinu mslm koja posta,jel obicna bez potpisivanje,jel to stiglo u srbiju ili?
Prioritetno, HP, Hrvatska. Potpis naravno, al lijevom rukom
kako si trazio narudzbinu mslm koja posta,jel obicna bez potpisivanje,jel to stiglo u srbiju ili?
Hvala na odgovoru.Ništa drugo ne preostaje nego da im verujem.Ne znam koji je razlog slanja u neoriginalnom pakovanju,ali ok.Bitno je da to stigne na moju adresu u Srbiji,i da grow krene kako treba,za sve ostalo, u hodu i polako.Korektni,diskretni i ekspeditivni. Semenke ne dobijas u originalnom pakovanju sto znaci preostaje da verujes da si dobio ono sto si platio
zato sto oni nabavljaju u rinfuzu, vecu kolicinu na gomili pa preprodaju daljeNe znam koji je razlog slanja u neoriginalnom pakovanju
A bas sam od njih htjeo narucit... A sta ti preporucujes, di da narucim?Odabir definitivno nije loš, ali moram te upozoriti da sam ja još prije 3 mjeseca naručio 5kom feminiziranih Himalayan Gold iz Grin Hausa i što mi je stiglo? NIŠTA! Jesu li mi odgovorili na oko 10ak mailova koje sam im poslao? NISU!
Kad dođem tamo gore ima da im svima po redu...*cenzurirano*...:vb_whip::vb_whip:
Pa ti čini kako hoćeš, ovo je samo moje iskustvo koje me je stvarno iznenadilo jer su oni inače poznati kao ugledna firma...hno: