Kad odabereš opciju "send cash" - dobiješ mail sa adresom i uputstvima (u suštini dva su uputstva: mora biti preporučeno, da bi oni pratili tracking number, I mora pored keša biti i papir sa brojem porudžbine..nemoj samo tutnuti u neku čestitku, to je provaljena fora, poštari otimaju (barem kod nas) budi malo inventivankako neki kolege salju novac u koverti (na koju adresu
Nikako. Stealth podrazumeva da moraju da spakuju u nešto - najbolje što možeš je da napomeneš da izvade iz originalnog pakovanja, i onda ti stignu samo kesice sa semenom (obeležene naravno)kako nagovoriti nekoga u Seedsmanu da mi posalje menke u koverti?
Ja sam do sada 4-5 puta uzimao od njih, nikad nijedan problem, support odličan, jednom sam - i to mojom greškom - poslao manji iznos, žena našla na popustu to seme, opet poslala koliko je trebalo, ma skroz su korektni. Poslednji put (evo nema mesec dana) je bio malo slabiji stealth, ali opet stiglo
Tebi ako toliko puta zaredom ne stiže... promeni adresu dostave, i ime primaoca - ja barem bih tako.
Uostalom što kaže Biz, nisu jedini