Nema šta, stealth vrhunski još i pohvalu imaju
Fina kolekcija ali pogled mi je pobjegao odmah dolje desno. Imam negdje panama haze i nikako da je bocnemAjd i ja da se upišem
Jutros me je Seedsman obradovao
Pogledajte prilog 516789
Novac poslat u koverti, kao i uvek.
Stealth ovog puta za nijansu lošiji ali sve je prošlo srećom bez problema
Neće prosto ne isplati im se, jer je potrebno dokazivati na sudu nameru gajenja, i da iz tih semenki niču ženke. Možda kad bi poručio 1.000 semenki, jer onda je jasno šta je u pitanju, za par biljaka...te se pošiljke uglavnom stopiraju/vrate kad se otkriju, a da li ti njima ulaziš onda u sistem, na neki spisak, to je već pitanje.ispratio tebe dok posadis itd
Šta te Paranoja onda? Ilegalno je trgovati sjemenom. Ako carinik otvori paket a slabo koji se otvara, će baciti u smeće ili ne napraviti ništa. Ajd za Srbiju, Bosnu i ostale ali za Hr, brate. Ne sekiraj i potopi kakvu sjemenku da se opustis malo.
Ne sekiraj se, nema nista grubo u tvojem odgovoru.Brate iskreno, puno se tripujes,izvini ako sam grub, nije zlonamerno. Da li mislis da bi neko otrkio tipa 7 semenki, ispratio tebe dok posadis itd itd..
Vidim nekako najvise za Srbiju i BiH, ima i iz HR pozitivnih postova ali nekako manje (mozda mi se cini) pa nisam bas bio siguran sad konkretno za Hrvatsku jel mogu dobit oni nalog za upad u kucu i pretres samo radi sjemenki, vidio sam situacija gdje pretresu one koje otkriju jer prodaju i one koje neko prijaviMa otkriti možda i hoće, ali ovo:
Neće prosto ne isplati im se, jer je potrebno dokazivati na sudu nameru gajenja, i da iz tih semenki niču ženke. Možda kad bi poručio 1.000 semenki, jer onda je jasno šta je u pitanju, za par biljaka...te se pošiljke uglavnom stopiraju/vrate kad se otkriju, a da li ti njima ulaziš onda u sistem, na neki spisak, to je već pitanje.
Ako je za utehu, ne dešava se često uopšte, vidiš i sam na forumu @lifeisgreen24 uglavnom prolazi.