Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Jurio

Aktivan Član
22.10.2017
627
1.448
163
72
Nisam siguran, a to ti je danas teško i znati. Dok su bili u EU dolazilo je a sada ide na carinu. Ovi traže račun ili dokaz o vrijednosti i ako nemaš za 3mj(mislim) šalju natrag.

goran641

Aktivan Član
06.02.2022
131
345
63
60
Baš mi nije najjasnije kako doći do originalnih afgan sjemenki. Talibani su počistili sva uzgajališta vutre i maka. Prije neki dan je bila vijest kako su u vodama kanalizacije Berlina našli 20 tak vrsti droge ali ne i heroin.
Afganistanski hašiš se ne može više nigdje kupiti. U Amsterdamu u kafe šopovima, nađe se na cjeniku ali kada pitam da li je to pravi afgan, samo se nasmiješe i kažu -to više ne postoji. Ovo je najkvalitetniji iz Libana, malo liči ali daleko je to od pravog Mazari Šerifa. Ja sam u pred penzionerskim godinama i prodavačima ne pada napamet zavlačiti me u Amsterdamu.
A ako nema original hašiša nema ni sjemenki. One se negdje na zapadu kloniraju no i da su blizu originala neće dati takve cvjetove, fale klimatski i zemljopisni uvjeti. Evo mali primjer-vinova loza plavac mali na Pelješcu je Dingač. Jako i oporo vino. Destak km dalje, na Korčuli, je plavac drastično različitog okusa. Tako i da imaš original sjeme nećeš ni približno dobiti cvijet kao u Afganistanu.

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.433
17.829
358
Ajde pročitaj post ,ja pretpostavljam,da pitaš za naručivanje iz Slovenije za.....
Za Hrvatsku prolaze,jer su legalne,prodaju su pod kolekcionarski predmet i dođu u orginal pakiranju,nitko se ne obazire na to,jer ne mogu ništa,dok ih ne pikneš u zemlju.
Za Srbiju malo teže i ne šalju svi u Srbiju!

goran641

Aktivan Član
06.02.2022
131
345
63
60
Drugovi i drugarice, ima li ko kakvih iskustva sa ACE-seeds. Nakon kratkog traženja i putkaza od druga @beštija naišao sam na njih, a izgleda da šalju iz Španjolske
Sva moja iskustva iz Španjolske su odlična. Doduše ja preferiram Sweet seeds. Odlična kvaliteta, proklijaju i niknu za par dana. Ove godine sam malo više kupio za društvo i klijavost 100%. Prošle godine od drugih niti 80% a neke su klijale i nicale 10 dana. I španjolci imaju odličnu podršku, u svakoj fazi rasta možeš im se obratiti sa problemima i pitanjima.
Deda Desko, kupovao sam iz Slovenije od našeg sponzora Hempatie. Nikakvog problema a tada su mi, prije 3 godine, poslali iz Hrvatske. Tek sada vidio da je za Srbiju. To stvarno ne znam. Ako imaš dobre prijatelje iz Hrvatske, iz Slavonije, neka ti oni naruče za par godina. Na normalnoj temperaturi i pakovanju nema problema za pohranu.

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.433
17.829
358
Najbolje je što se država ne zna,to ja iz navike,kako ljudi pitaju,ništa određeno ne kažu,ja udaram u sve strane,pokrivam svakog igrača i dr.poštapalice:)
Kad netko napiše sve podatke,zabrinem se...

• Sviđa mi se
Reactions: goran641 and Rapid
26.10.2016
35
133
33
Ajde pročitaj post ,ja pretpostavljam,da pitaš za naručivanje iz Slovenije za.....
Za Hrvatsku prolaze,jer su legalne,prodaju su pod kolekcionarski predmet i dođu u orginal pakiranju,nitko se ne obazire na to,jer ne mogu ništa,dok ih ne pikneš u zemlju.
Za Srbiju malo teže i ne šalju svi u Srbiju!
Ne, pitam da narucim za Sloveniju, ili primer odem direktno u shop ili kako vec i kupim tamo

Ne, pitam da narucim za Sloveniju, ili primer odem direktno u shop ili kako vec i kupim tamo
Edit: narucivao sam iz Spanije i sve je bilo kako treba, samo sad me ovo zanima za Sloveniju, ne da salju van zemlje nego u Sloveniji ili direkt u shop ako postoji ta mogucnost

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.346
9.119
258
Dalmacija
Drugovi i drugarice, ima li ko kakvih iskustva sa ACE-seeds. Nakon kratkog traženja i putkaza od druga @beštija naišao sam na njih, a izgleda da šalju iz Španjolske
Ja napunio tegle s Malawi -Ace Seeds. Imam jos jednu menku, volio bi da ih imam deset.. nevjerovatna vutra..prva liga i sve preporuke!

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.728
30.385
2.598
Svalbard
Narucivao sam stvarno od svugdje nije bilo previse problema s obzirom na broj narudzbi. Najbolji mi je bio lik sa tenerifa chumajek mislim da se zvao.
Najjaci stealth koji sam vidio, steta sto vise ne radi. Ace mi je isto slao direkt na kucnu adresu i bez problema sve proslo. Uglavnom spanjolska prolazi svugdje bez problema.

turpijant

Aktivan Član
07.06.2015
375
1.452
143
35
Ja porucio sa Herbies, najvise zbog pozitivnih komentara kolega ovde u grupi, i to sam porucio cisto onako sto se kaze. Evo mala pomoc, mozda nekom bude znacilo. Metode placanja su BankTransf, Visa, DirectMoney i Crypto. Sa obzirom da su mi rekli da Visa u ovom trenutku nije dotupna za Srb, malo mi je muka bila ovo BankTransfer, devizni racun pa idenje u banku itd(nije moguce preko e-bankinga). I smislio sam precicu, skine se Crypro wallet (TrustWallet na playstore), tu kupis valutu(Visom) sa kojom zelis da platis i to je to, posle im samo prebacis, sve je gotovo u 10min. Mozda nekom pomogne. Pozdrav