Sva moja iskustva iz Španjolske su odlična. Doduše ja preferiram Sweet seeds. Odlična kvaliteta, proklijaju i niknu za par dana. Ove godine sam malo više kupio za društvo i klijavost 100%. Prošle godine od drugih niti 80% a neke su klijale i nicale 10 dana. I španjolci imaju odličnu podršku, u svakoj fazi rasta možeš im se obratiti sa problemima i pitanjima.Drugovi i drugarice, ima li ko kakvih iskustva sa ACE-seeds. Nakon kratkog traženja i putkaza od druga @beštija naišao sam na njih, a izgleda da šalju iz Španjolske
Ne, pitam da narucim za Sloveniju, ili primer odem direktno u shop ili kako vec i kupim tamoAjde pročitaj post ,ja pretpostavljam,da pitaš za naručivanje iz Slovenije za.....
Za Hrvatsku prolaze,jer su legalne,prodaju su pod kolekcionarski predmet i dođu u orginal pakiranju,nitko se ne obazire na to,jer ne mogu ništa,dok ih ne pikneš u zemlju.
Za Srbiju malo teže i ne šalju svi u Srbiju!
Edit: narucivao sam iz Spanije i sve je bilo kako treba, samo sad me ovo zanima za Sloveniju, ne da salju van zemlje nego u Sloveniji ili direkt u shop ako postoji ta mogucnostNe, pitam da narucim za Sloveniju, ili primer odem direktno u shop ili kako vec i kupim tamo
Ja napunio tegle s Malawi -Ace Seeds. Imam jos jednu menku, volio bi da ih imam deset.. nevjerovatna vutra..prva liga i sve preporuke!Drugovi i drugarice, ima li ko kakvih iskustva sa ACE-seeds. Nakon kratkog traženja i putkaza od druga @beštija naišao sam na njih, a izgleda da šalju iz Španjolske
Jesam,nista dodatno ne naplacuju.tražio si stealth?