PRIJE POSTAVLJANJA PITANJA PROCITAJTE:
Jednostavno,za sve one koji misle da baš za njih imamo tocne podatke:
-ako ti je testiranje u roku par dana a pušio si danas imaš vrlo male šanse da ces biti -
-treba znati da je onaj test iz apoteke 100x lakše proci nego onaj u bolnici
-možete se pokušati izvuci da nevalja test i tako si kupiti još par dana ili reci da je od pasivnog pušenja(ne pred doktorima jer oni znaju da onda nebi bili +)
-kad vam zbog necega u bolnici vade krv ili testiraju pišalo NE traže droge,osim ako je to netko platio i samo u posebnim situacijama,npr. dodjete ukomirani pa da vide što ste sve uzeli
-ko želi saznati kako prevariti test ili kako se prže ocistiti test neka procita cijelu ovu temu i naci ce puno odgovora
-isto tako na osnovu vec prije postavljenih pitanja možete vidjeti koliko vam otprilike ostaje(npr. ako je neko pitao
ušio sam danas,za 6 dana mi je test hocu li biti -,ako ja vama test za 7,8,9... dana,tih par dana ništa ne znaci jer vi možda imate spotiji metabolizam ili ste pušili bolju travu)
-Najvažnije od svega opušteno pristupite tome,vjerovatno imate dosta šansi za izvuci se a ako ne objasnite kako stoji situacija i da je trava o.k. ili ako trebate to objasniti ljudima koji to jednostavno nebi prihvatili onda lažite,natjerali me da povucem dim,lik mi puhno u facu,ubacili mi u cigaretu......
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!