:icon_lol::icon_lol: budale...:icon_lol:jedino ako bi drzo u ustima urin
cekaj, pa ko je tebi te testove radio kad te pregledavaju do te mjere...?
:icon_lol::icon_lol: budale...:icon_lol:jedino ako bi drzo u ustima urin
Twilight Kid je napisao(la):evo mog komsiju vratili pre neki dan sa broda , radio na brodu 6 meseci i doso ovde na dva meseca purnjao ko lud i otiso ponovo na brod pre nekih mesec dana i evo vratise ga nasli mu u krvi thc i ako je pio ugljen ,bedak ja za 17 dana treba da idem a evo malopre sam izvario spravu :icon_mad:
freakazoid777 je napisao(la):da li zna netko kolko bi mi se moga zadrzad thc u telu ako sam pusio 7 mj svaki dan. sad ne pusim vec 3 nedjelje, a valjda cu brzo na testiranje
pusio sam neredovno (možda svaki treći dan) od septembra 2007. prestao sam pre 3 dana jer može da se desi da me moji odvedu na testiranje... zanima me koliko mi teba dana, i na koji način da se očistim... čitao sam ovo, i video za aktivni ugalj al neki kažu i da ne pomaže.. ne znam za taj uvin h čaj, ili taj sirup... BAŠ BI MI ZNAČILO DA MI NEKO ODOKATIVNO KAŽE KOLIKO BI MI VREMENA TREBALO, I ŠTA DA KORISTIM..Hasan bin Sabah je napisao(la):Pa prijatrelju, mislim da si već negativan. Kupi test i testiraj se. To ti je nekih 40-ak kuna, mislim.
prolaps_rektuma je napisao(la):U krvi ostaje duže nego u mokraći...garantirano