THC nije zlo. neće da ga veže THC je dobar.:icon_lol: zezam se znam šta si htio reći ,ali sranje je u tome što THC i ne ostaje dugo u tjelu svega nekoliko sati na kon konzumacije ,ali zato spojevi na koje se on raspane nakon par prolaza kroz jetru na svoje metabolite, 11-nešto škrmlj žgmlj nije bitno uglavnom spojevi koji nastaju raspadanjem određene tvari metabolizmom tih tvari zovu se metaboliti, pun mi je k kemije ,a to jebe naše kokoši , ti metaboliti ,oni se znaju zadržati u tjelu povezani na masti i svašta još nešto i po par mjeseci ovisno valjda o tome koliko se konzumiralo .A ovi kurvini sinovi koji vutru smatraju za zlo ,dabogda im to zlo za lijeka trebalo,izmislili su ove testove na pljuvačku i pišalinu koji osjete i jako male količine tih metabolita i nakon par mjeseci nakon konzumacije,naravno i THC-a ako ga još ima samo niko nije glup da puši par sati prije nego će ga testirati.
Tako da i ako ste konzumirali prije par mjeseci mogu vas otkriti,u nekim državama čoitao sam već planiraju raditi nasumice preglede vozača onih koji su pravi zdravi i nisu zapalili i ko zna kolio već kad im pokaže da su konzumirali ,smatra se isto kao da su trenutno naduvani,oni se ne bore za sigurnost na cestama ,koju konzumiranje vutre uopće i ne ugrožava pokazali su testovi oni engleskoj lik što je preko TV odradio a i ja sam sam dokazao bar 100 puta samo koga boli ***** za mene ili nekoga ovdje od nas ako je naduvan vozio i pet puta pažljivije ,oni će naravno reći da smo mi to napušeni umislili da smo pažljiviji ,oni se bore protiv svih ljudskih osnovnih prava na život to su sve kurvini sotonini sinovi iluminatski o mamu im ***** više pa dokle misle više ovako,***** im svjetski poredak materin.